Ce salariu are un cameraman de la „Survivor România”

De Unica.ro, pe

„Survivor România” este un dintre cele mai urmărite reality-show-uri din România. Nu doar concurenții trăiesc o adevărată aventură în sălbăticia din Republica Dominicană, ci și personalul tehnic. Iată cu cât este plătit un cameraman pentru munca depusă în cadrul emisiunii.

„Survivor România” este varianta românească a celebrului reality-show Survivor. Show-ul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane la Kanal D. După doi ani, PRO TV a preluat formatul iar sezonul trei a început din 16 ianuarie 2022. 

Publicul din România adoră acest reality-show și drept dovadă stau audiențele mari pe care le face de fiecare dată când este difuzat. Competiția este filmată în Republica Dominicană, acolo unde concurenții, împărțiți în două tabere, Faimoși și Războinici, înfruntă tot felul de provocări pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul. La final, va exista un singur câștigător, care va obține titlul de „Unic Supraviețuitor” și suma de 100.000 de euro.

De adrenalină, momente dificile, condiții extreme și efort nu au parte doar concurenții, ci și cei din spatele camerelor de filmat. Iar pentru asta, un cameraman ar primi un salariu ce s-ar situa între între 5.500 și 8.000 de lei, potrivit Cancan.

Cât câștigă un cameraman la Asia Express

O altă competiție extrem de populară în România, dar foarte dură, este Asia Express. Cu un euro pe zi și doar câteva lucruri personale pe care le pot lua în rucsac, concurenții pornesc într-o cursă de aproape 4.000 de kilometri pentru a ajunge la destinația unde se desfășoară marea finală. Competiția este împărțită pe etape, iar echipele trebuie să facă față misiunilor dificile pentru a nu fi eliminate din concurs.

Citește și: Bebelușul Ecaterinei Ladin, celebra Dalida din „Las Fierbinți”, a avut fractură de femur: „Din neatenția mea…”

Casa de modă Givenchy, aspru criticată din cauza unui colier. Cum arată accesoriul

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Fiecare echipă are alături tot timpul un un reporter și un cameraman. Un operator de imagine este nevoit să parcurgă zeci sau poate chiar sute de kilometri într-o zi, cu un echipament foarte greu în spate. Efortul lui este unul extrem de mare, iar munca în condiții extreme ar fi plătită cu un salariu de 5.000 de euro pe lună, potrivit playtech.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter