Shakira și Gerard Pique, aniversați în aceeași zi, la 10 ani diferență

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 16:05

Din anul 2011, Shakira (43 de ani) formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Gerard Pique (33 de ani). Perechea are împreună doi fii, Milan Piqué Mebarak (7 ani) și Sasha Piqué Mebarak (5 ani).

Shakira și Gerard Pique, aniversați în aceeași zi, la 10 ani diferență

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți în data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit 44 de ani, în timp ce Pique a împlinit 34. Perechea s-a cunoscut în 2010, în timpul Campionatului Mondial de Fotbal.

În acel an, melodia oficială a competiției sportive, Waka Waka, a fost interpretată de solistă. Gerard știa că artista se afla deja în Africa de Sud, unde campionatul avea loc, a făcut rost de numărul ei de telefon și a întrebat-o cum este vremea acolo.

Spre surprinderea lui, cântăreața i-a răspuns foarte detaliat. Ulterior, despre sportiv, Shakira a mai spus: „Știu că el este singura persoană din lume care nu este cu mine din interes, ci doar datorită iubirii care ne leagă”.

Deși formează un cuplu de aproape 10 ani și au împreună doi copii, artista și sportivul nu au în plan să se căsătorească.

De ce nu se căsătoresc Shakira și Gerard Pique?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara în trecut artista pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile.

Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Ashley Tisdale, nud în mediul online în ultimele luni de sarcină. A transmis un mesaj emoționant

Ce soție frumoasă are Mihai Rait Dragomir! Ana este cu 14 ani mai tânără decât actorul

Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat sexul celui de-al treilea copil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter