Miss Filipine a fost încoronată Miss Univers 2018

De Oana Savin, pe
Miss Filipine, Catriona Gray, a fost încoronată, luni, Miss Univers 2018, la finalul concursului de frumusețe ce s-a desfășurat la Bangkok.

Catriona, în vârstă de 24 de ani, deține și titlurile de Miss Univers Filipine 2018 și Miss World Filipine 2018. Tânăra este o filipinezo-australiană prezentatoare de televiziune, cântăreață, model și inițiatoarea unui proiect caritabil în Manila.

Atunci când prezentatorul Steve Harvey a întrebat-o care a fost cea mai importantă șecâie  primită până acum, ea a spus că a învățat să fie recunoscătoare și să caute „frumusețea din viață” în timp ce preda pentru copiii săraci din mahalalele din Manila.

La conferința de presă, Gray a declarat că vrea să viziteze Europa deoarece niciodată nu a mers pe acest continent.

Mi-aș dori cu siguranță să extind platforma pe care o am pentur educație”, a mai spus Gray, favorită a social media.

De asemenea, Catriona a afirmat că a fost pasionată de lucrul cu organizațiile pentru combaterea HIV-SIDA după ce, în urmă cu câțiva ani a pierdut o prietenă din cauza unei complicații provocate de această boală.

Locul doi la Miss Universe 2018 a fost ocupat de Miss Africa de Sud, Tamaryn Green (24 ani). Podiumul a fost completat de reprezentanta Venezuelei, Sthefany Gutierrez în vârstă de 19 ani.

Pentru prima dată în istoria de 66 de ani a celebrului concurs, pe scenă a urcat și un transgender, Angela Ponce, ce a reprezentat Spania. 

Sursă foto: Facebook/Miss Universe 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter