Ana Dobrovie, mărturisiri despre „Survivor România”: „Simt că cei de acasă favorizează băieții”

De Unica.ro, pe

Ana Dobrovie, care a făcut parte din tabăra Răizbonicilor, a fost eliminată în ediția din 8 februarie de la „Survivor România” 2022. Aceasta a mărturisit că experiența din Republica Dominicană a fost mai grea decât se aștepta.

Ana Dobrovie a mărturisit într-un interviu pentru click.ro că s-a înscris la „Survivor România” în urmă cu doi ani, iar experiența pe care a trăit-o în junglă a fost una mai grea decât credea.

Această experiență a fost mai mult decât m-am așteptat, a fost și mai greu decât credeam din fața TV-ului. A fost o experiență frumoasă din punct de vedere sportiv, că până la urmă asta era partea cu emoții, cu adrenalină.

Ana Dobrovie a mărturisit că în afară de trasee, nu-i lipsește nimic de la „Survivor România”.

Nu îmi pare deloc rău că am participat la acest concurs, dar nici nu pot să zic că aș mai lua-o de la capăt. Însă, dacă aș repeta, cu siguranță mi-aș face strategie, n-aș mai fi la fel. Mai exact… n-aș mai fi eu!

Citește și: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Cu ce se ocupă fata cea mare a lui Vladimir Putin

Hackerii Anonymous i-au declarat „război cibernetic” lui Putin. A fost înființată „Armata IT a Ucrainei”

Zelenski, declarații cutremurătoare în fața Parlamentului European – translatorul a început să plângă

Ana Dobrovie, mărturisiri despre „Survivor România”: „Simt că cei de acasă favorizează băieții”

În vârstă de 30 de ani, aceasta a recunoscut faptul că are un temperament vulcanic, iar asta i-a grăbit eliminarea. În plus, crede că publicul „Survivor România” favorizează băieții.

Eu una, simt că cei de acasă favorizează băieții, în special, și ca fată e mai greu să ajungi la inima publicului. Sunt la fel de sigură că aspectul fizic sau mai bine zis o operație estetică schimbă în totalitate părerea oamenilor despre tine.

În puține cuvinte, dacă la noi, în România, ai o operație estetică, deja publicul nu îți mai dă nicio șansă pentru a te cunoaște. Preferă să te judece instant! Uneori am senzația că românul le știe pe toate înainte că cineva să vorbească sau să se prezinte, a mai spus Ana Dobrovie.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter