Zayn Malik a dezvăluit că a renunțat la islamism

De Oana Savin, pe
Zayn Malik a dezvăluit că nu mai practică islamismul, atrăgând reacții negative din partea fanilor.

Nu cred că trebuie să mănânci un anumit tip de carne pentru care te-ai rugat într-un anumit fel. Nu cred că trebuie să citești o rugăciune într-o anumită limbă de cinci ori pe zi”, a declarat Malik.

Nu cred nimic din toate acestea. Dar cred că dacă ești o persoană bună totul va merge bine pentru tine”, a explicat el.

Tatăl cântărețului, Yaser, este englez-pakistanez, iar mama sa, Trisha, s-a convertit la islam când l-a cunoscut pe Yaser. Ei l-au crescut pe Zayn și pe sora acestuia în legea islamismului.

Ca unul dintre cei cinci membri ai trupei One Direction, Zayn era unul dintre cei mai cunoscuți musulmani din lumea industriei de divertisment.

Însă, într-un interviu acordat ediției britanice a revistei Vogue, el a specificat că nu se mai consideră musulman, dar are o simplă credință spirituală în Dumnezeu.

În luna august, Malik a sărbătorit Eid al-Adha, sărbătoare numită și Festivalul Sacrificiului, alături de părinții săi și de iubita sa, modelul Gigi Hadid, cu toate că a recunoscut în trecut că nu mai practică ismalismul.

Am fost crescut în credința musulmană, așadar întotdeauna va fi cu mine și mă identific cu multe părți ale acestei culturi. Dar sunt doar eu. Nu vreau să fiu definit de religia mea sau de baza mea culturală”, a spus Zayn Malik.

Deși mulți fani s-au supărat că Zayn s-a îndepărtat de această religie, alții au reamintit faptul că artistul niciodată nu s-a declarat a fi un musulman devotat.

Citește și: Ariana Grande a renunțat la părul lung. Transformarea artistei este uluitoare 

Citește și: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter