Pepe și Yasmine Ody s-au logodit? Primele imagini cu presupusul inel

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 18:18

Pepe (42 de ani) și Yasmine Ody (28 de ani) formează un cuplu din anul 2021. Împreună au un fiu născut pe 7 iunie 2022. Recent, în mediul online, make-up artista a publicat un videoclip de pe litoral cu fiul ei. În filmare, pe inelarul mâinii stângi, tânăra poartă o bijuterie similară unui inel de logodnă.

Pepe și Yasmine Ody s-au logodit? Primele imagini cu presupusul inel

Deși pare că Pepe și Yasmine s-ar fi logodit, niciunul dintre ei nu a confirmat, cel puțin pentru moment, informația. Primele imagini cu presupusul inel de logodnă al make-up artistei în GALERIA FOTO de mai jos!

Cu toate că este foarte discret în privința vieții sale de cuplu, recent, solistul a făcut primele declarații despre botezul fiului său.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a declarat Pepe, potrivit WOWbiz.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Pepe, petrecere surpriză pentru Yasmine Ody! Primele imagini cu make-up artista însărcinată

Citește și: Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Citește și: Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Pepe și Yasmine se cunosc din anul 2017, din timpul mariajului artistului cu Raluca Pastramă (31 de ani). Pepe și Raluca au împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). La rândul ei, Raluca va deveni în curând mama unei fiice, Maryam, alături de iubitul ei, Ibrahim (27 de ani).

Pepe și Raluca au divorțat în februarie 2021. Între anii 2006 și 2011, Pepe a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (49 de ani). În prezent, actrița este recăsătorită cu Alex Ashraf (34 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter