Vladimir Drăghia și-a cerut iubita de soție într-un mod inedit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 iulie 2018, 10:42
Vladimir Drăghia și iubita lui, Alice Cavaleru se căsătoresc în această vară. Cei doi au oferit un interviu pentru revista Viva! în care au povestit cum a decurs cererea în căsătorie.

Vladimir Drăghia și Alice, cea care i-a dăruit o fetiță, pe Zora, vor face nunta pe 21 iulie, la mare. Câștigătorul Extalon a povestit cu lux de amănunte momentul în care s-a pus în genunchi și i-a cerut mâna frumoasei sale iubite. Pentru că nu era pregătit, inelul de logodnă a fost improvizat, dar inedit: „A fost aproape foarte romantic (râde). Hotărâsem  să fac asta, pe când număram lunile pline, pe când aveam timp să le ordonez pe toate. Spun aproape foarte romantic pentru că planul era să o cer în aeroport, imediat ce ieșeam pe porțile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca în filme, știu, dar pentru că m-am întors printre ultimii și erau sute de oameni care ne așteptau acolo, nu am vrut să pun presiune pe ea, să-i pun întrebarea de față cu toți oamenii. Nu am vrut să se simtă încolțită, așa că am așteptat să rămânem doar noi trei, în parcarea aeroportului, departe de străini, și m-am pus într-un genunchi (după două ezitări), am rupt ambalajul de la o ciocolată, pentru că nu aveam inel de logodnă la momentul respectiv, l-am transformat într-un inel, și am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea”, -a dezvăluit Vladimir Drăghia pentru VIVA!

Vladimir draghia, alice si zora

„Nu vedeam cererea în căsătorie venind, pentru că noi împărtășeam ideea că nu avem nevoie să fim căsătoriți ca să ne fie bine împreună. A fost cel mai frumos moment din viața mea, după nașterea Zorei. Nu putea să aleagă un moment mai bun. Cinci luni visasem la momentul când o să fim doar noi, iar el era acolo, în genunchi, atât de emoționat. A fost aproape ireal. De fapt, mi-a luat o săptămână să realizez că este adevărat”, – a povestit Alice pentru sursa citată.

Citește și – De ce s-au despărțit Liviu Vârciu și Anda Călin

Citește și – Andreea Mantea, prima declarație despre relația cu Victor Slav

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter