Victoria Beckham susține că Elton John este motivul pentru care a renunțat la Spice Girls

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 17:33
Victoria Beckham a dezvăluit, de curând, că a decis să renunțe de tot la Spice Girls din cauza lui Elton John și nu intenționează să mai urce pe scenă. Fosta cântăreață vrea să se dedice în totalitate lucrului care îi place cel mai mult: să fie designer de modă.

Victoria a decis să își încheie cariera pop în timpul turneului Spice Girls din 2008. Artista a afirmat că a realizat că și-a pierdut pasiunea pentru muzică când l-a văzut pe bunul ei prieten, Elton John, performând în Las Vegas.

Designerul a vorbit pentru Vogue Australia despre motivele pe care le are pentru a nu fi de acord cu o nouă reuniune a grupului care a făcut-o cunoscută.

Victoria Beckham își dorește să se dedice modei

Deși Mel B încearcă de câteva luni să o convingă pe Posh să reîntregească Spice Girls, aceasta din urmă spune că nu există nicio șansă ca acest lucru să se întâmple.

Întotdeauna mi-am dorit să fac modă, așa că am fost norocoasă că muzica nu a fost niciodată pasiunea mea. Pentru celelalte fete a fost”, a subliniat Victoria.

În fiecare zi cineva spune: Mergeți în turneu? Tu ești cea care împiedică totul . Pentru mine a existat mereu altceva ce am vrut să fac. Planul B, faza a doua”, a explicat soția lui David Beckham.

Interesul Victoriei pentru modă datează încă din anii 1990 și spune că găsea costumele lor mult mai atrăgătoare decât faptul că urcau pe scenă și dansau.

A renunțat la muzică după ce l-a văzut pe Elton John cântând în Las Vegas

În timp ce se afla în turneu cu Spice Girls, între 2007 și 2008, Beckham a mers în Las Vegas pentru a-l vizita pe Sir Elton John. După aceea a anulat turneul.

În momentul în care a văzut modul în care acesta cântă, ea și-a dat seama că nu are aceeași pasiune ca și el.

Am fost cu Elton John în acest weekend și i-am spus: tu ești motivul pentru care am oprit Spice Girls”, a explicat Victoria.

„Îmi amintesc că stăteam acolo, în primul rând și îl priveam cântând aceleași piese pe care le-a cântat de-a lungul anilor, iar pasiunea sa și bucuria sa erau incredibile, după tot acest timp”, a precizat ea.

După câteva zile, în timp ce cânta la Madison Square Garden din New York, Victoria a admis că simțea că este o pierdere de timp.

Nu exista nimic acolo, nimic altceva în afară de faptul că copiii mei se aflau în public și am vrut să o vadă pe mami făcând parte din Spice Girls”, a mai spus artista.

După opt zile, Spice Girls au susținut ultimul lor concert, la Toronto, Canada. S-au mai reunit o singură dată, în 2012, pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

Citește și: Julia Louis-Dreyfus trece prin momente cumplite. Sora actriţei a murit la doar 44 de ani

Citește și: Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit. Motivul pentru care au pus capăt relației

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter