David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau acasă cu fiica de 10 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 18:59

Un hoț a pătruns prin efracție în conacul din Londra al lui David (46 de ani) și al Victoriei (47 de ani) Beckham, jefuind perechea în timp ce aceasta se afla la parterul locuinței, alături de fiica lor, Harper, în vârstă de 10 ani.

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau acasă cu fiica de 10 ani

Incidentul s-a petrecut în februarie, însă abia recent a apărut în presa internațională. Conform The Guardian, infractorul a spart un geam de la etaj și a furat mai multe bunuri, ulterior fugind.

Spargerea a fost descoperită de către Cruz, fiul de 17 ani al fostului jucător de fotbal. Adolescentul a observat geamul spart și și-a anunțat părinții, care au sunat autoritățile. 

Până ca poliția să ajungă, hoțul plecase deja de mult timp cu bunurile perechii. Acesta ar fi furat atât electrocasnice, cât și îmbrăcăminte de designer, pagubele fiind estimate în jurul a sute de mii de euro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

David Beckham a cedat accesul la contul său de Instagram unui medic ucrainean

Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Cum arată actorul Elliot Page la un an de când a anunțat că este transgender

Nici David, nici Victoria nu au vorbit despre cele petrecute. Cuplul mai are doi fii, Brooklyn (23 de ani) și Romeo (19 ani). Cel mai recent, David și Victoria s-au folosit de platformele lor online pentru a vorbi despre invazia Rusiei în Ucraina.

Luna viitoare, familia Beckham va bifa un eveniment important, nunta lui Brooklyn cu modelul și actrița Nicola Peltz (27 de ani). Cuplul s-a logodit în iunie 2020. Deși detaliile ceremoniei au fost bine ascunse, potrivit mai multor surse, evenimentul ar urma să aibă loc pe 9 aprilie.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter