David și Victoria Beckham au spus care este secretul relației lor de 25 de ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 25 octombrie 2022, 11:58

David și Victoria Beckham s-au cunoscut în 1997, în vestiarul echipei Manchester United, după un meci de fotbal organizat în scop caritabil. David a fost mijlocaș pentru Manchester United între anii 1993 și 2003. Creatoarea de modă a spus care crede ea că este secretul relației de lungă durată cu fostul sportiv.

David și Victoria Beckham au spus care este secretul relației lor de 25 de ani

Victoria spune despre întâlnirea din vestiar că „a fost dragoste la prima vedere”. Cuplul s-a logodit un an mai târziu și s-a căsătorit pe 4 iulie 1999, după nașterea primului lor fiu, Brooklyn. Perechea mai are trei copii, doi fii, Romeo și Cruz, și o fiică, Harper.

„Ne susținem foarte mult unul pe celălalt. Este un tată incredibil și un soț minunat. Și ne distrăm împreună. Ne susținem în tot ceea ce facem. Este vorba despre a te distra și a te bucura de compania celuilalt. Iubesc să fiu cu el, ceea ce e grozav, după toți acești ani”, declara Victoria în octombrie 2021, în emisiunea „Good Morning America”.

David și Victoria și-au petrecut aniversarea de 23 de ani de căsnicie în Paris. „O zi specială celebrată în locul care ne face fericiți”, a scris designerul în mediul online. „De fiecare dată când avem ceva de sărbătorit suntem aici”, a completat fostul jucător de fotbal.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Citește și: Taylor Swift și Joe Alwyn s-ar fi logodit. Artista și actorul formează un cuplu din 2017

Citește și: Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

„Au zis că nu e amuzant, au zis că eu niciodată nu zâmbesc, au zis că n-o să dureze. Azi aniversăm 23 de ani de căsnicie. David, ești totul pentru mine, te iubesc atât de mult!”, a mai scris Victoria pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care ea și David zâmbesc larg.

„Acum 23 de ani, Posh a devenit doamna Beckham, dar întotdeauna va fi Posh. Aniversare fericită! WOW, 23 de ani și 4 copii frumoși! Te iubesc, noi toți te iubim!”, a scris și David.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter