De ce n-au participat Kate Middleton și Prințul William la nunta lui Brooklyn Beckham

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 11:26

Sâmbătă, 9 aprilie, a avut loc nunta dintre Brooklyn Beckham (23 de ani), fiul cel mare al cuplului Victoria – David Beckham, și Nicolea Peltz (27 de ani). Ceremonia a costat trei milioane de lire sterline, s-a ținut la Palm Beach și a fost oficiată de un rabin, deoarece Nicola provine dintr-o familie de evrei. La frumosul eveniment au participat multe nume sonore de mondenități internaționale, printre care Serena Williams, Eva Longoria, Marc Anthony, fostele colege de trupă ale Victoriei, Mel B și Mel C, Gordon Ramsey și mulți alții.

Marii absesenți de la nuntă au fost ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William. Se știe că familia Beckham este în relații bune cu membrii familiei regale britanice, așadar toată lumea se aștepta să-i vadă pe Kate și William la marele eveniment. Soții Beckham le-au trimis invitații ducilor, dar aceștia au refuzat-o politicos fără să ofere prea multe detalii legate de motivul neparticipării la nuntă.

David şi Victoria i-au invitat pe Prinţul William şi pe Kate la nunta fiului lor, din California. Din păcate, Will s-a scuzat, le-a transmis că le urează toate cele bune, însă nu vor putea ajunge – a spus un apropiat al familei Beckham, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi: Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Citeşte şi: Ana Baniciu, pregătiri pentru copil: „Ne gândim să ne cumpărăm și o casă”

Citeşte şi: Victoria și David Beckham, cadou de nuntă impresionant pentru Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Citeşte şi: Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

Aceeași sursă  aprecizat că ducii de Cambridge au fest mereu o primă alegere a soților Beckham, chiar dacă au circulat mereu zvonuri că aceștia îi preferă pe ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry. De când s-a mutat în SUA, Meghan Markle a fost adesea văzută în compania Victoriei Beckham, care are acolo un lanț de magazine cu haine, ea prezentând chiar unele creații vestimentare ale Victoriei. Cu toate acestea, apropiații soților Beckham susțin că “a fost mereu vorba despre ei, nu despre Meghan și Harry” pentru că David Beckham are o relație strânsă de prietenie cu Kate și William.

Se pare că unul dintre motivele pentru care Kate și William ar fi refuzt invitația la nuntă a fost legat de securitate, cuplurile regale având norme speciale pentru participarea la evenimentele publice de mare anvergură.

Foto – Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter