David Beckham, în pielea goală într-o reclamă de Crăciun. Clipul are peste 13 milioane de vizualizări

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 18:54

David Beckham (46 de ani) este protagonistul unei reclame pentru un brand de whiskey, pe care îl promovează din 2014. Fostul star al echipei Manchester United a filmat într-un mod inedit pentru reclama respectivă, etalându-și fizicul și talentul de sportiv. În clipul publicitar, David Beckham își dă tricoul jos și creează cu ajutorul mingilor de fotbal și multă vopsea multicoloră un brad de crăciun pe o pânză canvas.

Soțul Victoriei Beckham (47 de ani) a postat spotul pe rețelele de socializare, iar acesta a fost vizualizat de peste 13 milioane de internauți.

“Cine a zis că fotbalul nu este o artă? Am făcut puțină mizerie la muncă azi. Sunt entuziasmat să vă arăt ce am creat aici” –  a scris fostul fotbalist în dreptul clipului postat.

Soția sa nu s-a putut abține și i-a replicat în glumă – “Când te apuci de felicitarea de Crăciun a familiei noastre?”

Citeşte şi: De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

Citeşte şi: Oana Pellea, după o vizită la mormântul tatălui său, în Cimitirul Bellu: „Dumnezeule mare, ce rușine!”

Citeşte şi: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu și de cât timp formează cei doi un cuplu

David și Victoria sunt foarte activi în mediul online și își țin fanii la current cu toate activitățile lor. În urmă cu două luni, fosta membră a trupei britanice “Spice Girls” a postat pe contul său de Instagram o fotografie inedită cu soțul ei în timp ce acesta se bronza la piscină. Postarea a avut mare succes în rândul internauților pentru că Victoria și-a fotografiat soțul în timp ce avea posteriolul pe jumătate dezgolit, pentru a se bronza uniform pe tot corpul.

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți de 22 de ani și au împreună patru copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17 ani), Cruz David (15 ani) și Harper Seven (9 ani).

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter