Donatella Versace, apariție strălucitoare la Oscar 2023. Ținuta cu care a furat privirile, la 67 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 martie 2023, 15:09

Donatella Versace refuză să îmbătrânescă. Celebrul designer a făcut senzație la petrecerea dată de Elton John după cea de a 95-a gală Oscar, unde a apărut într-o rochie spectaculoasă, care i-a scos în evidență silueta ideală.

Petrecerea Premiilor Academiei Elton John AIDS Foundation este una dintre petrecerile anuale organizate în Los Angeles după ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, în aceeași seară. Prime petrecere a avut loc în anul 1993 și a strâns suma de 300.000 de dolari.

Donatella Versace, strălucitoare într-o creație proprie

Donatella Versace a optat pentru o rochie atrăgătoare și strălucitoare, când a pășit pe covorul roșu alături de alte celebrități precum Zooey Deschanel și Brooke Shields.

Designerul italian și-a prezentat recent linia de toamnă-iarnă 2023, înaintea celei de a 95-a ediții a Premiilor Oscar.

Donatella a stat în câteva din ipostazele ei preferate la sosire la petrecerea anuală dată de Elton John, iar producătorul Rocket Man s-a așezat în primul rând în timpul show-ului dat de designerul italian.

Vedeta a purtat o rochie auriu închis, strânsă pe corp, lungă, care i-a evidențiat toate atuurile.

Donatella, care este designerul artistic Versace din anul 1997, și-a pus mâna stângă pe șold pentru a etala rochia care avea și bretele subțiri.

Citește și: Vedete care au dat greș pe covorul roșu la Premiile Oscar 2023. Ținutele cu care nu ar fi trebuit să apară în public

Citește și: Cel mai ciudat moment de la gala premiilor Oscar. Hugh Grant a blocat-o pe Ashley Graham. Clipul a devenit viral / Video

Aceasta și-a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei lungi, însă, potrivit Daily Mail, a ales să nu adauge niciun colier pentru a permite rochiei să atragă toate privirile.

De asemenea, Donatella Versace a adăugat câteva inele de aur pe degete pentru a se potrivit cu schema de culori a ținutei sale.

Machiajul designerului a fost plin de farmec pentru a se potrivit cu această mare seară de la Hollywood și a fost compus dintr-un rimel negru, împreună cu o umbră fumurie în jurul ochilor.

Revenirea în Orașul Îngerilor

De curând, Donatella Versace a sărbătorit debutul colecției sale de toamnă-iarnă 2023, la începutul acestei săptămâni. La eveniment au fost prezente mai multe celebrități, printre care Elton John, Miley Cyrus, Demi Moore și fiica sa Rumer Willis, precum și Dua Lipa.

Ultima dată când a fost prezentată o colecție Versace în Los Angeles a fost în anul 1998. Acum, designerul italian a vorbit despre întoarcerea în Orașul Îngerilor.

Citește și: Cupluri celebre pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2023. Nicole Kidman și Keith Urban și-au arătat iubirea în fața fotografilor

Citește și: Cele mai frumoase ținute pe covorul roșu la premiile Oscar 2023. Rihanna a făcut furori într-o rochie transparentă

„Sunt atât de încântată să mă întorc aici. Îmi place energia și puterea Los Angelesului. Și să fiu aici cu două zile înainte de premiile Oscar mi se pare epic și uimitor”, a afirmat Donatella pentru Hypebeast.

„Este un moment global – lumea privește. Acesta este momentul nostru de Oscar, pentru a arăta lumii cele mai bune lucrări ale noastre”, a mai spus designerul italian.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum a arătat rochia în care Donatella Versace a apărut la petrecerea după Oscaruri dată de Elton John

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter