Elton John are COVID-19. Cum se simte artistul

De Unica.ro, pe

Sir Elton John a anunțat pe rețelele de socializare că are COVID-19. Artistul a fost nevoit să-și amânele concertele programate în Dallas, Texas (SUA).

Elton John, în vârstă de 74 de ani, le-a transmis fanilor săi că a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, motiv pentru care a fost nevoit să reprogrameze cele două spectacole pe care ar fi trebuit să le susțină în Dallas. Evenimentele fac parte din turneul mondial de adio al celebrului cântăreț britanic, „Farewell Yellow Brick Road”, început în 2018.

Este întotdeauna o mare dezamăgire să anulezi concertele și îmi pare foarte rău pentru oricine a fost deranjat de asta, dar vreau să mă protejez pe mine și pe echipa mea, a explicat starul pop.

Pe conturile sale de socializare, artistul a spus și care este starea lui de sănătate.

Din fericire, sunt vaccinat complet şi am primit doza a treia, iar simptomele mele sunt uşoare, deci sunt sigur că pot să susţin concertul sâmbătă, la North Little Rock, în Arkansas, a transmis el.

Citește și: Bianca Drăgușanu, ținta criticilor Iuliei Albu și a lui Răzvan Babană: „A păstrat stilul de mahalagioaică”

Silviu Prigoană, atac nou la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Jurnalistei i s-a deschis dosar penal

„Vlăduța Lupău, Dumnezeu să te ierte!”, fake news-ul de pe TikTok care a înfuriat-o pe artistă. Ce reacție a avut

CRBL, atacat dur de soțul Andreei Tonciu. Artistul a jignit-o pe Andreea la Survivor România 2022

Turneul mondial de adio al lui Elton John, întrerupt și de alte probleme de sănătate

Nu este prima oară când turneul mondial de adio al lui Elton John este întrerupt din cauza problemelor sale de sănătate. Legenda muzicii pop a anunțat și în septembrie 2021 că trebuie să reprogramez datele din 2021 ale turneului „Farewell Yellow Brick Road” în Europa și în UK pentru 2023.

La sfârșitul acestei veri am căzut, într-un mod straniu, pe o suprafață tare și am de atunci dureri mari și simt un disconfort în zona șoldurilor. În ciuda tratamentelor locale, durerea continuă să persiste și îmi îngreunează posibilitatea de a mă mișca.

Am fost sfătuit să mă operez cât mai curând ca să-mi recapăt sănătatea spatelui și să mă asigur că nu vor fi complicații pe termen lung. Vor urma ședințe intensive de fizioterapie pentru a-mi recăpăta mobilitatea și a scăpa de dureri, a transmis atunci artistul.

Cu doi ani înainte, Elton John a fost nevoit să întrerupă un concert pe care îl susținea în Auckland, Noua Zeelandă, după ce și-a pierdut vocea. Ulterior, acesta a fost diagnosticat cu pneumonie.

Cântărețul britanic şi-a început turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road” în 2018. Acesta a plănuit peste 300 de întâlniri în întreaga lume, pe parcursul a trei ani, însă pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap și evenimentul a fost întrerupt de mai multe ori din cauza restricțiilor.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter