Cristina Joia se pregătește de „Visuri la cheie”, sezonul 10: „Am plâns pentru că simți neputință, tristețe” / Excusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 10:07

Notice: Trying to get property 'post_title' of non-object in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 540

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 544

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 544

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 545

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 545

Warning: Division by zero in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 545

Notice: Trying to get property 'post_name' of non-object in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 548

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 552

Cristina Joia se pregătește de „Visuri la cheie”, sezonul 10, sezon care se anunță  cu multe surprize!

Cristina Joia se pregătește de „Visuri la cheie”, sezonul 10! PRO TV a anunțat echipa care se va ocupa de aducerea la realitate a tuturor poveștilor frumoase din noul sezon al emisiunii. Alături de Dragoș Bucur, care rămâne prezentatorul show-ului, se vor afla Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Oana Boghiu, arhitecți și Cristina Joia, designer de interior.

Cristina Joia: „Orice început de sezon nou Visuri la cheie vine cu întrebarea ești pregătită pentru încă unul?’”

Cristina se află în echipă de cel mai mult timp, însă energia și pasiunea ei rămân la fel de mari. Ce crede despre acest nou început, ne-a spus chiar ea, în exclusivitate.

„Orice început de sezon nou Visuri la cheie vine cu intrebarea ești ‚pregătită pentru încă unul?’ Și îmi dau seama că sunt pregătită de când l-am terminat pe ultimul. Pentru că îmi lipsea mult această nebunie frumoasă, este un proiect absolut special. Totul e sub imperiul emoției, nicio zi nu seamănă cu cealaltă! 

Tocmai am aflat unde o să mergem în prima ediție a acestui sezon. Si, după ce am plâns vreo câteva minute (pentru că simți de toate: neputință, tristețe, te întrebi în ce măsură ce vei face în casă le va alina suferința), s-a așternut așa o dorință extraordinară a de ajunge acolo.

Deși de multe ori, la Visuri, mi-am pus întrebarea: ‘de ce, doamne, de ce?’. Imi dau seama că misiunea noastră, chiar dacă nu putem vindeca, e să le ușurăm un pic viața”, a spus Cristina Joia pentru UNICA.RO.

Cristina Joia, de 5 ani în echipa „Visuri la cheie”

Designerul de la „Visuri la cheie” recunoaște că cei 5 ani, de când face parte din proiect, au schimbat-o. E fericită că a lăsat în urmă bucurie și că a putut face ceva notabil care să aducă fericirea pe chipul oamenilor.

„Nu știu cum au trecut 5 ani. Cu timpul realizez unicitatea și modul în care m-a schimbat tot ce am trăit și am construit alături de colegii mei. Si pentru asta sunt fericită și recunoscătoare. Întotdeauna mi-am dorit să pot lăsa în urmă ceva notabil, care să rezoneze în sufletul cât mai multor oameni. Si aici intervine magia visurilor, și a noastră.

Pentru mine, acest sezon este cel cu numărul 6 și 10 pentru emisiune, deci este unul aniversar. Gândul acesta mă face să fiu recunoscătoare tuturor celor care au contribuit ca acest proiect să fie așa longeviv. Si să putem schimba vieți în continuare. De la oamenii care ne urmăresc și cărora le mulțumim, până la fiecare meseriaș care pune în practică proiectul de design.

Iar punerea aceasta în practică ne leagă foarte mult ca echipă pentru că noi muncim toți, cot la cot. Am învățat să pun parchet, să zugrăvesc, să pun faianță: ). Avem atâtea amintiri haioase strânse în decursul timpului.

„Anul acesta sunt niste povești minunate și de multe ori familiile la care ajungem nu îndrăznesc să formuleze dorințe”

Și anul acesta sunt niste povești minunate. De multe ori familiile la care ajungem nu îndrăznesc să formuleze dorințe. Iar tu îți dorești să-i surprinzi la sfârșit și să-i vezi tare tare fericiți”, mai spune Cristina Joia de la „Visuri la cheie”.

Întâlnirile cu familiile la care echipa „Visuri la cheie” ajunge cu autocarul sunt foarte emoționante, după cum spune Cristina Joia. Aceasta a învățat parcă să aprecieze tot mai mult faptul că este sănătoasă, că familia e bine și că are o casă. Situațiile cu care se confruntă în emisiune au ajutat-o să fie și mai recunoscătoare pentru tot ceea ce are.

„Formatul emisiunii e special și când încep filmările, intru într-o vrajă… Nu ai cum să simți că repeți ceva pentru că de fiecare dată e altfel. Nici eu nu știu cum și în ce fel va fi. Eu simt, încă, un gol în stomac de câte ori mă întâlnesc cu familia la care ajungem cu autocarul.

Momente emoționante în echipa „Visuri la cheie”: „Ne fac să ne bucurăm ca niște copii în preajma Crăciunului”

Există în fiecare din noi nevoia de a spera, de a fi inspirați de poveștile familiilor din emisiune. E uimitor cum întâlnirile cu ei te transformă și pe tine. Devii mai recunoscător pentru lucruri care ți se păreau un dat… familie, sănătate, o casă.

Apoi când mutăm autocarul împreună este un sentiment uimitor… să fii părtaș la bucuria pe care o simt ei e o experiență greu de pus în cuvinte.

Momentele în care ei descoperă amenajarea, pas cu pas, ne fac să ne bucurăm ca niște copii în preajma Crăciunului. Ne hrănim cu emoția și exclamările lor”, adaugă designerul.

Cristina Joia, designer la „Visuri la cheie”: „Îți ascute creativitatea, capacitatea de a lucra sub stres”

Echipa „Visuri la cheie” a învățat să găsească soluții inovatoare cu un buget limitat pentru familii. Toți membrii emisiunii muncesc cot la cot la fiecare proiect, după cum spune Cristina Joia care, iată, a învățat să pună și parchet.

„Profesional, ești nevoit ca într-un timp foarte scurt, cu un buget limitat, să găsești soluții inovatoare. Si asta îți ascute creativitatea, capacitatea de a lucra sub stres. Dacă într-un proiect personal, recompensa finalizării proiectului vine după minimum un an, aici noi trăim, într-un sezon, 13 astfel de celebrări.

Eu simt, încă, un gol în stomac de câte ori familia descoperă camera sau spațiul de care m-am ocupat. Zici că dau teză la școală. Si cred că atât timp cât voi avea asta, se va simți și dincolo de sticlă.

Cred că lucrurile nu se întâmplă accidental, așa că am ajuns să cred că și eu aveam nevoie de întâlnirea cu familiile la care ajungem. Ele mi-au dăruit o altă perspectivă asupra vieții și, în același timp, un tip de claritate pe care nu o trăisem înainte.

Cristina Joia: „Înveți să fii mai autentic, mai asumat în acțiuni și mai aliniat cu ce contează cu adevărat în viață”

E atâta emoție condensată atunci când predăm o casă… Plecăm de acolo fericiți, mai bogați în trăiri și conștientizând că obstacolele vieții rămân piedici doar dacă alegi să fie așa.

Totul pornește din interior și oglindirea cu oamenii pe care îi întâlnim, ne scoate la iveală propria vulnerabilitate, dar și lumina pe care toți o conținem lăuntric.

Înveți să fii mai autentic, mai asumat în acțiuni și mai aliniat cu ce contează cu adevărat în viață”, mai spune Cristina Joia – „Visuri la cheie”.

Foto: PR Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter