Victoria Beckham a dezvăluit că a fost hărțuită în școală

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 19 septembrie 2019, 11:52
Victoria Beckham a dezvăluit că a fost hărțuită atât fizic cât și psihic în școală. Fosta cântăreață devenită creatoare de modă și-a povestit experiențele trăite în timpul școlii într-un interviu acordat revistei Glamour.

Victoria a declarat că a avut de suferit de pe urma lipsei de încredere în sine, iar slăbiciunea ei a fost folosită de colegii care râdeau de ea. La 17 – 18 ani, Victoria avea o acnee urâtă și nu avea cea mai frumoasă siluetă. În plus nu știa deloc să se îmbrace, ceea ce îi atrăgea și mai multe glume proaste din partea fetelor.

Nu am fost niciodată fata populară în școală și nimic nu mi-a fost ușor. Am fost hărțuită mult în școală, psihic și fizic”, a afirmat soția lui David Beckham.

În acest sens, ea a precizat că i se pare important să o educe pe fiica sa, Harper, în ceea ce pribvește importanța comportamentului bun și blând în relația cu semenii.

„Pot discuta cu Harper despre asta și despre modul în care fetele ar trebui să fie bune cu fetele… Mă folosesc de propriile experiențe pentru a împărtăși asta”, a adăugat creatoarea de modă, citată de The Sun.

Victoria a explicat că a primit o lecție despre provocările vieții și despre faptul că este nevoie de muncă pentru a avea succes.

M-a făcut să mă simt nesigură, însă totodată m-a făcut să realizez că dacă vreau ceva trebuie să muncesc din greu pentur a-l obține. Nimic nu vine de la sine și asta este bine”, a mai spus vedeta.

Cine este Victoria Beckham

Victoria Caroline Beckham, născută Adams, s-a născut pe 17 aprilie 1974 în Harlow, Essex, Marea Britanie. A urmat cursurile St. Mary’s High School, apoi a studiat la Jason Theatre School şi a fost admisă la Laine Theatre Arts Academy din Surrey, unde a luat lecţii de dans şi modeling.

În 1993 a fost selectată ca membră a trupei Spice Girls, împreună cu Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown şi Melanie Chisholm, după ce au participat la selecţie 400 de tinere. Grupul s-a despărțit în anul 2000.

În 1999 Victoria s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham, nunta lor având loc la Luttrellstown Castle, în Irlanda. Cei doi au împreună patru copii – Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Victoria Beckham și-a lansat prima colecție de rochii în 2008, înregistrând succes în domeniul creaţiilor vestimentare şi în fashion, având deja o linie de parfumuri, ochelari de soare şi rochii.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter