Victor Slav și iubita lui, moment tandru rar în mediul online

De Unica.ro, pe

Victor Slav și iubita lui, Selina, formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cu toate acestea, Victor și Selina sunt foarte discreți în privința relației lor.

Victor Slav și iubita lui, moment tandru rar în mediul online

Selina a devenit treptat din ce în ce mai activă în mediul online, publicând, printre altele, și mai multe fotografii alături de prezentator. Pe 6 septembrie 2021, Selina a publicat pe Instagram o imagine cu ea și cu Victor din vacanța lor în Palma de Mallorca. În dreptul imaginii, tânăra a scris: „Să mă distrez cu tine este lucrul meu favorit. Îți mulțumesc 🤍”.

Pe 18 septembrie, Selina a publicat o altă fotografie cu Victor. În dreptul ei a scris: „«Oriunde mergi, te voi urma», a spus el”. Iar pe 27 septembrie, cel mai recent, Selina a postat pe Instagram un videoclip cu ea și cu Victor din Poiana Brașov. În filmare, cuplul face fețe haioase, iar, la un moment dat, Victor își sărută partenera pe obraz.

„Eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile. Într-adevăr, nu am vrut să ieșim în evidență. Iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De-asta nu suntem cunoscuți publicului larg”, a declarat Victor Slav în august 2021, pentru Click!.

Cu un an și jumătate în urmă, Victor și-a deschis o cafenea în București. Prezentatorul are parte de susținere și de ajutor din partea Selinei. „Mă ajută cu tot ce poate, cu publicitatea, actele, cu de toate”, a mai spus prezentatorul pentru aceeași sursă. În aceeași perioadă, Selina a publicat la Insta Story o imagine în care ea și Victor apar îmbrățișați.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

Ce salariu are Victor Slav și ce pensie alimentară îi plătește Biancăi Drăgușanu

Cum i-a spus Bianca Drăgușanu lui Victor Slav că este însărcinată

Victor Slav, mărturisiri sincere despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu

În trecut, prezentatorul TV a fost căsătorit timp de un an, din 2013 până în 2014, cu Bianca Drăgușanu. Victor și Bianca au împreună o fiică, Sofia Natalia, care a împlinit 5 ani pe 26 septembrie 2021. Victor a dezvăluit recent că Selina și fiica lui se înțeleg foarte bine.

„Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta”, a spus Victor Slav pentru Click!.

Despre al doilea copil, tot pentru Click!, Victor a mai spus: „Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta”.

„Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp și s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit și toate impedimentele astea cu restricții, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Așa și cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să râdă, exact asta am realizat”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter