În ce condiții stau Daniel Pavel, de la Survivor România 2023, și iubita lui în Republica Dominicană

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 18 ianuarie 2023, 14:50

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2023, nu a plecat singur în Republica Dominicană. Vedeta este însoțită de iubita lui, care a vrut să îi fie alături în perioada filmărilor pentru emisiunea-concurs de la PRO TV.

Și în timp ce concurentii dau lupte de supraviețuire în junglă si se plâng de condițiile în care sunt nevoiți să trăiască, domnul Dan si iubita sunt pe picior mare.

Daniel Pavel și iubita, răsfăț în Republica Dominicană

Prezentatorul reality-showului, difuzat de duminică până miercuri, la PRO TV, și iubita lui au postat mai multe filmulețe și fotografii pe rețelele de socializare. Din imagini reiese că cei doi duc un trai în condiții foarte bune și că nimic nu le stă în cale pentru a se simți cât mai confortabil.

Citește și: America Express vs Survivor România 2023. La ce s-au uitat românii

De la plimbări printre palmieri și până la experiențe pline de adrenalină pe barcă, cei doi se bucură în totalitate de frumusețea pe care le-o oferă Republica Dominicană. De neglijat nu este nici locuința în care cei doi stau.

În filmulețele postate pe Instagram și TikTok se observă că cei doi sunt fericiți și încântați de tot ceea ce trăiesc, indiferent cât de greu le este, pe de altă parte, concurenților din emisiunea Survivor România, pe care Daniel Pavel o prezintă la Pro TV.

Citește și: Mama lui Sebastian Dobrincu, primele declarații după accidentul suferit la Survivor România 2023: „Sunt foarte îngrijorată”

Concurenții de la Survivor România 2023 se plâng de condițiile din Republica Dominicană

Mai mulți concurenți de la Survivor România 2023 s-au plâns de condițiile grele de trai, pe care le au de suportat în Republica Dominicană.

Citește și: Cine este Dan Ursa de la Survivor România 2023. Cum arată soția concurentului din echipa „Războinicilor”

Încă de la bun început, aceștia erau conștienți că mâncarea și igiena vor fi două subiecte extrem de sensibile în competiția de la PRO TV. Pe lângă alimentația care aproape lipsește în totalitate, concurenții mai au de îndurat și provocări în ceea ce privește igiena personală.

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor.

Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Citește și: Faimoșii de la Survivor România 2023 au plecat în Republica Dominicană. Mesajele transmise de concurenți 

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter