Victor Slav, scrisoare emoționantă pentru fiica sa: ”Fii femeia care știu că poți fi”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 august 2018, 14:52
Victor Slav a surprins pe toată lumea cu o imagine postată pe Instagram. Prezentatorul TV, deși este despărțit de Bianca Drăgușanu, își iubește foarte mult fiica, pe micuța Sofia Natalia, și petrece cât de mult timp poate împreună cu aceasta.

Victor Slav a publicat un mesaj emoționant pentru fetița sa și a Biancăi Drăgușanu, reușind să impresioneze pe toată lumea: „Către fiica mea. Să nu uiți niciodată că te iubesc. Viața e făcută din momente bune și momente grele. Învață din tot ce poți. Fii femeia care știu că poți fi”, – se arată în mesajul respectiv.

A post shared by Victor Slav (@slavvictor) on

Prietenii virtuali s-au întrecut în comentarii, însă dacă majoritatea au fost de susținere, au existat și mesaje încărcate de reproșuri: „Sper să învețe de la tine și să urmeze exemplul tău. Vă doresc succes în a reuși să devină o femeie inteligentă, independentă, puternică”, – i-a scris un fan, în timp ce altul a fost destul de critic cu prezentatorul TV: „Acum te dai un tată responsabil, dar când ai avut fetele lângă tine ai uitat acest lucru, nu ai mai pus poze cu fetița ta nici de Crăciun, ai fost plecat cu prietenii din țară, așa de mult ți-ai iubit familia… Bianca este o femeie puternică, muncitoare, frumoasă și nu ai știut să o ții lângă tine. Bianca ți-a oferit casa ei, ți-a dăruit un copil, ea nu a dorit nimic de la tine decât iubire și protecție. Nici de 8 martie nu i-ai luat flori, spunând că are prea multe, că a fost ziua ei pe 6 martie. Tu ești principalul vinovat în această despărțire și nu te mai victimiza”.

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Dansez pentru tine, în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți, de curând despărțindu-se din nou. În prezent Bianca Drăgușanu are o relație edstul de controversată cu englezul stabilit în România, Tristan Tate.

Citește și – Ce a declarat fosta iubită a lui Connect-R despre divorțul artistului de Misha

Citește și – Giani din “Las Fierbinți”, despre problemele cu care s-a confruntat anul trecut: “Nu puteam ieși din casă. A fost sinistru”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter