Kaley Cuoco a devenit mamă pentru prima dată. Actrița din „Teoria Big Bang” a născut o fetiță

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 04 aprilie 2023, 17:21

Kaley Cuoco și iubitul ei, Tom Pelphrey, au devenit părinți pentru prima dată. Actrița a adus pe lume o fetiță, joi, 30 martie.

Celebra actriță din „Teoria Big Bang” a anunțat că este însărcinată anul trecut, în luna octombrie.

Kaley Cuoco a devenit mamă pentru prima dată

După ce fetița lor a venit pe lume, proaspeții părinți au dezvăluit și care este numele pe care l-au ales pentru primul lor copil.

„V-o prezentăm pe Matilda Carmine Richie Pelphrey, noua lumină a vieților noastre”, a scris Kaley Cuoco pe Instagram, unde a postat și câteva imagini cu bebelușa.

„Suntem extrem de fericiți și recunoscători pentru acest mic miracol”, a mai scris actrița.

„Mulțumesc medicilor, asistentelor, familiei și prietenilor care ne-au ajutat enorm în ultimele zile. Suntem binecuvântați. Tommy Pelphrey, nu credeam că mă pot îndrăgosti mai tare de tine, dar am făcut-o”, a completat Kaley Cuoco, în vârstă de 37 de ani.

Citește și: Cei mai așteptați bebeluși din 2023. Vedete care vor naște în noul an

Și Pelphrey (40 ani) a sărbătorit noul membru al familiei cu câteva fotografii ale fetiței sale. Acesta a postat și citat al poetilui islamic Rumi: „Tu ești Sufletul Universului. Iar numele tău este Iubire”.

„Inima mea este plină de iubire și recunoștință pentru acest miracol. Matilda Carmine Richie Pelphrey. Sunt etern recunoscutător pentru puterea și curajul sulfetului meu pereche și cea mai bună prietenă Kaley Cuoco. Ești incredibilă”, a mai scris Tommy Pelphrey pe rețelele de socializare.

Citește și: Kaley Cuoco este însărcinată. Actrița din serialul „Teoria Big Bang” se simte „binecuvântată”

„Este foarte încântată de venirea bebelușului”

Cu puțin timp înainte ca Kaley Cuoco să devină mamă, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru Poeple că actrița „este foarte încântată că va naște și este pregătită pentru ziua cea mare”.

„Este foarte îndrăgostită și se înțelege de minune cu Tom, ceea ce face ca lucrurile să meargă și mai bine. Și-a găsit sufletul pereche”, a precizat sursa.

Citește și: A vrut să facă o glumă, dar a ieşit o gafă. Actriţa Kaley Cuoco, „topless” pe Instagram

Citește și: Actorul Johnny Galecki și iubita lui s-au despărțit. Au un fiu împreună

Cuoco este încântată să învețe împreună cu partenerul ei să fie părinți.

„Kaley este confortabilă cu Tom ca partener și tată, confortabilă cu privire la schimbarea pe care copilul o va aduce în viața lor și confortabilă cu munca ei. Se pregătesc pentru sosirea copilului, care nu este departe. Se află într-un loc bun”, a dezvăluit sursa.

După anunțul sarcinii, în octobrie 2022, Pelphrey a dezvăluit pentru Extra, că este „încântat” că va avea o fetiță: „Este cel mai incredibil lucru. Sunt binecuvântat. Foarte norocos. Toată lumea este sănătoasă. Este un lucru minunat”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu bebelușa actriței Kaley Cuoco

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter