Mesajul primit de Cristi Brancu de la Deea Maxer, în timp ce Dinu Maxer vorbea despre divorțul lor: „Ne-am schimbat”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 29 martie 2023, 21:33

Deea Maxer a vrut să își exprime opinia cu privire la motivul divorțului de Dinu Maxer, în timp ce acesta se afla la televizor, în emisiunea lui Cristi Brancu.

În timp ce Dinu povestea ce s-a întâmplat între el și fosta lui soție de au ajuns la divorț, realizatorul a primit un mesaj de la Deea. Acesta și-a arătat telefonul la camera de filmat pentru ca telespectatorii să vadă conținutul mesajului.

Deea Maxer, mesaj pentru Cristi Brancu

Dinu Maxer a fost invitat în emisiunea „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu, la Prima TV. Artistul a vorbit în premieră despre divorțul de Deea Maxer, cea care i-a fost parteneră de viață timp de 18 ani.

Fostul solist al trupei AXXA a dezvăluit că lucrurile nu mai mergeau de câteva luni între el și mama copiilor lor și că divorțul a fost singura soluție pe care au găsit-o pentru a-și putea crește copiii în liniște și armonie.

În timp ce Dinu Maxer povestea, telefonul lui Cristi Brancu a sunat, acesta primind un mesaj chiar de la Deea.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorț: „Ultimele patru luni au fost epuizante”. Când s-a mutat Deea de acasă

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență. Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare”, a scris fosta soție a lui Dinu Maxer în mesaj.

„Am fost piloți pe rând! Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne putem crește copiii cât vom putea de frumos, după acest divorț”, a mai scris Deea Maxer.

Citește și: Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, detalii de culise. Cum s-a produs ruptura și ce se întâmplă cu cei doi copii / Exclusiv

Cei doi au acum tutelă comună asupra celor doi copii ai lor, Andreas și Maysa, cu toate că băiatul a rămas cu Dinu, în timp ce fetița s-a mutat cu mama sa.

Dinu Maxer și Deea au divorțat după 14 ani

Dinu și Deea Maxer și-au șocat admiratorii în momentul în care, în cursul zilei de luni, au anunțat că au divorțat. În cadrul unui mesaj comun publicat pe rețelele de socializare, cei doi au dat vestea separării lor.

Citește și: Dinu Maxer și Nicoleta Luciu, o despărțire greu de descifrat. Deea: „A avut aceeași discuție și cu fosta lui iubită”

Citește și: Dramele care le-au marcat viețile lui Dinu și Deea Maxer: „Nici în momentul de față nu știm ce s-a întâmplat”

„Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admiratie. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii nostri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer”, este mesajul pe care cei doi foști soți l-au postat pe Facebook.

La scurt timp, surse au declarat pentru Unica.ro că Dinu și Deea Maxer și-au împărțit copiii, iar ea și-a achiziționat un apartament în același bloc în care a rămas să locuiască fostul ei soț și fiul lor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Deea și Dinu Maxer

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter