Ce riscă Victor Slav după ce a fost prins drogat la volan

De Unica.ro, pe

În primăvara lui 2019, Victor Slav ar fi fost oprit de polițiști pe autostrada A3 după ce fumase marijuana – iar acum riscă pedeapsa cu închisoarea, potrivit Click.

Victor ar fi fost foarte calm și ar fi cooperat cu poliția, întrucât a acceptat să meargă la IML pentru analize de sânge. Acolo, aparatul Drug Test (un aparat care poate detecta din saliva unui om dacă acesta a consumat anumite substanțe psihoactive) a arătat că bărbatul consumase marijuana.

„Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, surse din cadrul IPJ Ilfov au declarat pentru Click.

Victor Slav ar fi acuzat stări de rău în timp ce era dus spre sediul poliției, cerând să dea telefoane familiei pentru a-i fi alături. Familia sa nu a venit, iar în cele din urmă și-a chemat un avocat. Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal și riscă pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. În cea mai fericită situație, ar putea scăpa cu o amendă considerabilă.

Foto – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter