Ce relație au Victor Slav și Anda Adam la aproape 10 ani de la despărțire

De Unica.ro, pe

Victor Slav (41 de ani) și Anda Adam (41 de ani) au format un cuplu între anii 2006 și 2012. Solista este una dintre concurentele celui mai nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, co-prezentat de Victor și Ilinca Vandici (35 de ani). În plus, Victor are dreptul de a oferi bonusuri concurentelor.

Ce relație au Victor Slav și Anda Adam la aproape 10 ani de la despărțire

„Voi ține cont de mai multe aspecte, când notez concurentele. De postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În gale voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți între două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav pentru Click! pentru femei.

Despre revederea cu Anda Adam, Victor a mai spus: „Nu știu de ce mă întreabă toată lumea acest lucru. Mie mi se pare ceva firesc, suntem doi oameni care au încheiat o relație acum nouă ani și nu este nimic neobișnuit nici din punctul meu de vedere, nici din punctul ei de vedere. A fost o despărțire amicală și fiecare are viața lui”.

„Suntem prieteni, ne vedem, ne salutăm. Uite că facem parte din aceeași emisiune”, mai spunea prezentatorul TV în octombrie 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Ce facultate a urmat Anda Adam. N-are nicio legătură cu muzica

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

De mai bine de doi ani, Victor formează un cuplu cu o tânără numită Selina. Cei doi sunt însă foarte discreți în privința relației lor. „Eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Într-adevăr, nu am vrut să ieșim în evidență. Iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De-asta nu suntem cunoscuți publicului larg”, a declarat Victor Slav în august 2021, pentru Click!.

La rândul ei, Anda formează un cuplu cu un bărbat numit Yosif Eudor Mohaci. Solista și Yosif s-au logodit în octombrie 2021, în Cappadocia, Turcia. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză!”, a declarat Anda Adam pentru Kanal D.

Din fostul mariaj cu Bianca Drăgușanu, Victor are o fiică, Sofia, care a împlinit 5 ani în septembrie 2021. Din fostul mariaj cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda are și ea o fiică, Evelin, care va împlini 6 ani pe 30 noiembrie.

De ce s-au despărțit Victor Slav și Anda Adam

„Din ceea ce știu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba. De altfel, el își dorea și copii, dar ea susținea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera și că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe și de un bebeluș”, spunea un apropiat de-al lui Victor după despărțirea perechii.

„Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruță și, văzând că nu ajung la o înțelegere, a decis că e cazul să pună capăt relației. Mai ales că, în ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a încheiat sursa.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter