Victor Slav, despre revederea cu Anda Adam la „Bravo, ai stil! Celebrities”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 octombrie 2021, 11:54

Victor Slav (41 de ani) și Anda Adam (41 de ani) au format un cuplu între anii 2006 și 2012. Solista este una dintre concurentele celui mai nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune găzduită, în mod normal, de Ilinca Vandici (35 de ani). Din cauza unor probleme de sănătate, însă, timp de două săptămâni, Ilinca a fost înlocuită de Victor Slav.

Victor Slav, despre revederea cu Anda Adam la „Bravo, ai stil! Celebrities”

De mai bine de doi ani, Victor formează un cuplu cu o tânără numită Selina. Cei doi sunt însă foarte discreți în privința relației lor. „Eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Într-adevăr, nu am vrut să ieșim în evidență. Iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De-asta nu suntem cunoscuți publicului larg”, a declarat Victor Slav în august 2021, pentru Click!.

La rândul ei, Anda formează un cuplu cu un bărbat numit Yosif Eudor Mohaci. Într-una dintre edițiile „Bravo, ai stil! Celebrities”, artista a dezvăluit că ea și Yosif s-ar fi logodit. În fiecare episod al show-ului, concurentele trebuie să prezinte o ținută și povestea cu gândul la care au creat outfitul. De această dată, cântăreața a îmbinat realul cu imaginarul și a dezvăluit că s-a logodit.

„Am vrut să arăt că am un inel foarte drăguț. Iubitul meu misterios jur că este născut de Valentine’s Day, pe 14 februarie. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El e francez”, a declarat Anda. „Inelul pe bune l-am lăsat acasă pentru că este prea scump și mi-a fost teamă să-l iau la filmări. Este în seif”, a completat solista.

Despre revederea cu Anda la „Bravo, ai stil!”, Victor a spus: „Suntem niște oameni care nu mai sunt împreună de 9 ani de zile, cred. Suntem prieteni, ne vedem, ne salutăm. Uite că facem parte din aceeași emisiune”. „Nu cred!”, a exclamat Anda când Victor Slav a intrat în platou.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Ce facultate a urmat Anda Adam. N-are nicio legătură cu muzica

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

De ce s-au despărțit Victor Slav și Anda Adam

Din fostul mariaj cu Bianca Drăgușanu, Victor are o fiică, Sofia, care a împlinit 5 ani în septembrie 2021. Din fostul mariaj cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda are și ea o fiică, Evelin, care va împlini 6 ani în noiembrie.

„Din ceea ce știu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba. De altfel, el își dorea și copii, dar ea susținea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera și că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe și de un bebeluș”, spunea un apropiat de-al lui Victor după despărțirea perechii.

„Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruță și, văzând că nu ajung la o înțelegere, a decis că e cazul să pună capăt relației. Mai ales că, în ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a încheiat sursa.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter