Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost căsătoriți timp de un an, din 2013 până în 2014, și au împreună o fiică, Sofia Natalia, care a împlinit 5 ani în septembrie 2021. Invitată în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, modelul a spus cum se înțelege în prezent cu moderatorul TV și ce îi reproșează în privința relației pe care acesta o are cu fiica lor.

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

„Eu am o relație minunată cu el pentru că este tatăl copilului meu. (…) Pe mine nu mă definesc bărbații din viața mea. Eu nu mi-am dorit neapărat să am un copil, nu mă vedeam, pentru că eu nu mi-am trăit copilăria. Sofia a apărut în viața mea atunci când a vrut Dumnezeu. Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o, pur și simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat și pe care nu l-am plănuit”, a povestit Bianca.

„Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate că ar putea s-o ia mai des, Nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viață, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme”, a continuat.

„Tatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât. (…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a mai declarat Bianca.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru că el nu are atâția bani”, mai declarau surse din preajma fostei perechi în august 2021, potrivit Playtech.

Citește și:

Cum i-a spus Bianca Drăgușanu lui Victor Slav că este însărcinată

Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. „Sunt, practic, într-o stare de alertă permanentă”

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de vacanța la Disneyland. „Frumos, nu mă mai duc!”

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacră, cu care are o relație foarte bună”, a mai declarat o prietenă de-a celor doi, pentru aceeași sursă.

„În momentul în care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie națională. Toată lumea spunea că eu am avut o sarcină fake și că am avut o mamă-surogat pentru că a treia zi am ieșit din spital într-un corset măsura XS și burta dispăruse instant. Aici a fost nivelul ambiției mele după sarcină, să mă refac foarte rapid și să nu am timp de depresie”, a mai spus Bianca în emisiunea „În Oglindă”.

„Am fost condamnată când am spus părerea mea despre depresie. Eu nu am avut timp, eu am vrut să fiu o minunată pentru copilul meu și să intru în afaceri ca să pot să-i ofer o viață bună. Eu am fost însărcinată 100% și a fost greu, pentru că eu sunt o femeie hiperactivă. Aveam o burtă imensă, dar aveam grijă cum mă îmbrăcam. Nu există perioadă minunată când ești gravidă”, a completat.

„Am avut tot felul de probleme. În ultimele 2 luni nu mai poți să dormi, nu-ți găsești nicio poziție, mâinile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poți să te îmbraci. Nu am fost singură, am avut familia lângă mine, fostul meu soț era lângă mine. I-am aliniat pe toți și le-am spus ce au nevoie să facă”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter