Victor Slav, despre relația cu fiica lui, Sofia: „Nu pot să îi refuz mai nimic”

De Unica.ro, pe

Victor Slav (41 de ani) este tatăl unei fiice, Sofia Natalia (5 ani), din fostul mariaj cu Bianca Drăgușanu (40 de ani). Prezentatorul TV și modelul au fost căsătoriți timp de un an, din 2013 până în 2014. În prezent, Victor formează un cuplu cu o tânără numită Selina.

Victor Slav, despre relația cu fiica lui, Sofia: „Nu pot să îi refuz mai nimic”

Recent, prezentatorul TV a vorbit despre relația dintre el și Sofia. „Sunt în faza în care nu pot să îi refuz mai nimic. Este un copil minunat și răsfățat, iar în momentele în care suntem împreună îi iau tot ce-și dorește, mai ales că este vorba în principal despre jucării. Sofia este la vârsta la care nu aș putea să îi refuz nimic din ce își dorește și îi pot oferi”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D.

„Copilul trebuie să aleagă ce dorește să facă în viață, datoria părintelui este să îi observe aptitudinile și să le dezvolte. Între televiziune și actorie, cred că spre actorie are cele mai multe înclinații în acest moment. Vom vedea pe parcurs, dar știe să obțină ceea ce dorește, trece din stări în stări, este o actriță desăvârșită”, a mai spus.

În octombrie 2021, în emisiunea „În Oglindă”, Bianca a spus cum se înțelege cu moderatorul TV și ce îi reproșează în privința relației pe care o are cu fiica lor.

„Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate că ar putea s-o ia mai des. Nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viață, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme”, a explicat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație au Victor Slav și Anda Adam la aproape 10 ani de la despărțire

Victor Slav și iubita lui, moment tandru rar în mediul online

Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

„Tatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât. (…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a mai declarat Bianca.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru că el nu are atâția bani”, mai declarau surse din preajma fostei perechi în august 2021, potrivit Playtech.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacră, cu care are o relație foarte bună”, a mai declarat o prietenă de-a celor doi, pentru aceeași sursă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter