Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 septembrie 2021, 12:03

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți timp de un an, din 2013 până în 2014, și au împreună o fiică, Sofia Natalia, care va împlini 5 ani în septembrie 2021. Prezentatorul TV formează în prezent un cuplu cu o tânără numită Selina. La rândul ei, Bianca este într-o relație cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Recent, între Victor și Bianca s-a aprins un conflict care o privește pe fiica lor. Surse apropiate fostului cuplu au dezvăluit că modelul este nemulțumit de felul în care moderatorul TV gestionează timpul petrecut alături de Sofia, în special când vine vorba de vacanțe.

Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru că el nu are atâția bani”, au declarat surse din preajma fostei perechi, potrivit Playtech.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacră, cu care are o relație foarte bună”, a mai declarat o prietenă de-a celor doi, pentru aceeași sursă.

Victor a dezvăluit recent că Selina și fiica lui se înțeleg foarte bine. „Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta”, a spus Victor Slav pentru Click!.

Citește și:

Cum i-a spus Bianca Drăgușanu lui Victor Slav că este însărcinată

Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza fiicei sale. Ce se întâmplă cu Sofia

Fiica Biancăi Drăgușanu, pierdută în parc: „Am simțit că mi se face rău”

Prezentatorul TV este foarte discret când vine vorba despre viața lui de cuplu și familie. „Eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile. Într-adevăr, nu am vrut să ieșim în evidență. Iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De-asta nu suntem cunoscuți publicului larg”, a mai declarat Victor Slav, tot pentru Click!.

Cu un an și jumătate în urmă, Victor și-a deschis o cafenea în București. Prezentatorul are parte de susținere și de ajutor din partea Selinei. „Mă ajută cu tot ce poate, cu publicitatea, actele, cu de toate”, a mai spus prezentatorul pentru aceeași sursă.

Despre al doilea copil, tot pentru Click!, Victor a mai spus: „Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta.

Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp și s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit și toate impedimentele astea cu restricții, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Așa și cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să râdă, exact asta am realizat”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter