Ce spune Victor Slav despre nuntă. Prezentatorul TV și iubita lui formează un cuplu de 3 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 septembrie 2022, 15:30

Victor Slav formează de 3 ani un cuplu cu iubita lui, Selina. Recent, prezentatorul TV devenit antreprenor a vorbit despre planurile sale de viitor. Între anii 2013 și 2014, Victor a fost căsătorit cu modelul Bianca Drăgușanu, alături de care are o fiică, Sofia Natalia, în vârstă de 5 ani.

Ce spune Victor Slav despre nuntă. Prezentatorul TV și iubita lui formează un cuplu de 3 ani

„Sunt într-o relație foarte frumoasă de 3 ani, dar cererea în căsătorie nu știu când vine. Eu sunt un om foarte serios și da, mă gândesc la lucruri serioase, dar eu niciodată nu mi-am făcut planuri înainte. Iau lucrurile așa cum vin. Știu că e un clișeu, dar așa e”, a declarat Victor Slav la Antena Stars, potrivit Spynews.

Recent, în ciuda fricii de apă, Victor a participat în show-ul „Splash! Vedete la Apă”. Înainte de a sări, prezentatorul TV a fost încurajat de iubita lui. „Sunt foarte mândră de cum ai acceptat această experiență. Știm amândoi teama ta de apă și acele câteva mici probleme de sănătate, pentru că știi tu, așa e de la o vârstă”, i-a spus Selina lui Victor Slav.

Citește și: Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

„Nu am vrut să ieșim în evidență. Iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De-asta nu suntem cunoscuți publicului larg”, mai declara Victor Slav în august 2021, pentru Click!.

O scurtă perioadă de timp, Victor a avut o cafenea în București. Din cauza pandemiei, însă, prezentatorul a închis afacerea. În vara anului acesta, Victor a spus ce alte afaceri a pornit.

„În prezent am un business online și îl pregătesc pe al doilea, de fapt încă două. Cel care este deja pe piață este cu parfumuri, următorul o să fie cu brățări, iar celălalt este o surpriză. Merge foarte bine, avem deja un an de când ne ocupăm, totul este pus pe roate. Sunt cu încă un băiat în business-ul acesta. Iubita mea este implicată, vine cu idei. Femeile sunt întotdeauna implicate în orice și au întotdeauna idei foarte bune, cam în orice domeniu, am remarcat eu. De cele mai multe ori trebuie să ne lăsăm conduși de către ele”, declarat Victor în iulie 2022, pentru Playtech.

Citește și: Victor Slav, mărturisiri sincere despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu

Cu un an în urmă, prezentatorul TV dezvăluia că Selina și fiica lui se înțeleg de minune. „Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta”, a spus Victor Slav pentru Click!.

Victor Slav iubita Selina fiica Sofia

Despre al doilea copil, tot pentru Click!, Victor a mai spus: „Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt”.

Citește și: Cum i-a spus Bianca Drăgușanu lui Victor Slav că era însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter