Victor Slav, prima poză cu noua sa iubită

De Mădălina Manole, pe
Victor Slav a reușit să depășească episodul celei de-a doua despărțiri de Bianca Drăgușanu, mama fetiței sale, Sofia Natalia, în vârstă de 2 ani, și în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca Silea, o brunetă focoasă deloc străină de lumea mondenă.

Victor Slav, în vârstă de 38 de ani, și Raluca Silea, care în martie va împlini 28 de ani, au o relație de câteva luni, dar au preferat să țină totul secret o bună perioadă. Pentru că lucrurile au început, se pare, să devină din ce în ce mai serioase, cei doi au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii și să-și dea frâu liber trăirilor. Astfel, cu toate că până acum nu au făcut nicio declarație în acest sens, Victor și Raluca s-au lăsat fotografiați împreună, în timp ce se aflau la un restaurant din Capitală, fiind însoțiți de prieteni și de nelipsitul Cătălin Cazacu.

Victor Slav, prima poză cu noua sa iubită

Victor Slav și Raluca Silea s-au cunoscut vara trecută, idila lor luând naștere pe rețelele de socializare: „Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, – a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru Viva!.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter