Victor Slav are o nouă relație. Cu cine se iubește fostul soț al Biancăi Dragușanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 decembrie 2019, 13:42
Victor Slav începea anul 2019 în brațele unei focoase brunete, pe nume Raluca Silea, însă relația acestora avea să se încheie câteva luni mai târziu. Ei bine, iată că prezentatorul de la Kanal D și-a găsit din nou fericirea, la jumătate de an de la despărțirea de aceasta.

Victor Slav, în vârstă de 39 de ani, s-a îndrăgostit din nou. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a lăsat cucerit de o tânără domnișoară, de această dată, blondă, pe nume Ela. Conform cancan.ro, noua iubită sexy a lui Victor Slav lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței, din zona Unirii din Capitală. Tânăra se poate mândri cu un fizic de invidiat și cu siguranță nu i-a putut fi indiferentă prezentatorului de televiziune. Cât despre relația lor, deocamdată nu se știu mai multe amănunte, Victor Slav nefăcând nicio declarație în acest sens.

Victor Slav - noua iubita relatie - sursa foto cancan

Ela, noua iubită a lui Victor Slav – sursa foto cancan

Victor Slav și Bianca Drăguşanu s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinții unei minunate fetițe, pe nume Sofia, azi în vârstă de 3 ani. În toamna anului trecut, Victor Slav și Bianca Drăgușanu își spuneau adio definitiv, păstrând totuși o relație foarte bună și apropiată de dragul micuței pe care o au împreună.

Sursă foto: Instagram, cancan.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter