Vedete talentate la pictură

De Geo Berciu, pe Ultimul update Vineri, 24 februarie 2023, 17:23
Nu sunt doar celebre, frumoase sau bogate, ci talentate şi la pictură. Iată vedetele de la Hollywood care au succes cu tablourile pe care le creează.

Jane Seymour şi-a dovedit talentul artistic nu numai în filmele de cinema, de televiziune sau scenele de pe Broadway. Dragostea ei pentru artă şi culoare i-a adus succes şi ca pictoriţă, astfel că atunci când nu joacă, poate fi găsită în studioul ei. Jane Seymour spunea că i-a plăcut întotdeana să picteze şi că din hobby, pictura a devenit o pasiune constantă. Ba şi mai mult de atat. „Pictez dimineaţa, la prânz şi seara. Pictura a devenit drogul meu”. De asemenea, consideră că pictura are puteri tămăduitoare şi că a salvat-o de la multe depresii profunde.

Jane-Seymour-pictura

Chiar dacă tablourile ei nu au primit niciodată aprecieri pozitive, actriţa Rosie O’Donnell se încăpăţânează să picteze. Şi o face nu doar pentru ea, ci şi pentru alţii, pentru că nu o dată şi-a scos creaţiile al vânzare în scopuri caritabile.

Rosie-O’Donnell-pictura

Şi Michelle Pfeiffer a dezvăluit presei că în timpul în care a stat departe de platourile de filmare s-a ocupat cu creşterea copiilor, dar şi cu pictura. „Cand copiii erau la şcoală, pictam, cel mai adesea portrete. Atât pictura, cât şi actoria presupun atenţie la detalii şi a vedea lucrurile dintr-un unghi diferit. M-am cufundat atât de tare în pictură, încât nici nu am mai citit scenariile şi nici nu am răspuns telefoanelor agenţilor”, a mărturisit actriţa într-un interviu.

Michelle-Pfeiffer-pictura

Sylvester Stallone este cunoscut nu doar ca „Rambo” sau „Rocky”, ci şi ca un prolific autor de artă. Starul hollywoodian a inaugurat chiar o expoziție cu tablouri proprii, inspirate din expresionismul abstract, la Muzeul Rus din Sankt-Petersburg, în 2013, lucrările sale fiind primite cu opinii favorabile de către experţi.

Sylvester-Stallone-pictura

(Sursa foto: Northfoto, Instagram, Twitter)

Vezi şi care sunt cele 7 arte frumoase și cum au apărut ele!

Citeşte şi despre picturi celebre furate de-a lungul timpului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter