Cele mai înalte vedete. Vezi care din ele au curajul să poarte şi tocuri

De Diana Zagrean, pe

Celebrităţile, fie ele actriţe sau cântăreţe, sunt oameni ca şi noi şi au dimensiuni diferite. Vezi care sunt cele mai înalte femei celebre şi care din ele au curajul să poarte şi tocuri.
 

Taylor Swift

Puţină lume a observat cât de înaltă este cântăreaţa în realitate. La cei 1,80 m înălţime, Taylor Swift nu se teme de concurenţă prea mare.

Maria Sharapova

O surpriză pentru cei care nu au văzut-o niciodată în realitate, celebra tenismenă este chiar foarte înaltă, la cei 1,88 metri ai ei.
Nu numai că este un jucător profesionist de tenis cu rezultate excepţionale, dar este şi o femeie înaltă, cum să te pui cu ea?

Nicole Kidman

La cei 1,78 metri înălţime, frumoasa australiancă a avut ceva problem pe când era căsătorită cu micuţul Tom Cruise (1,72 m). De când s-a despărţit de actor, Nicole Kidman a revenit la tocurile sexy de altădată.

Gwyneth Paltrow

Deşi nu este tocmai uriaşă, la cei 1,75 m înălţime, fosta soţie a lui Chris Martin nu este tocmai mignonă. Elegantă şi delicată, ea poartă adesea tocuri, ceea ce îi dă un aspect şi mai apropiat de cel al unei statui greceşti-

Kate Middleton (Ducesa de Cambridge)

Nici Ducesa de Cambridge nu este tocmai micuţă de înălţime la 1,78m. Cu o faţă drăguţă ca a ei, un stil vestimentar impecabil şi un soţ adorat de milioane de femei, cum să nu o invidiezi măcar un pic?

Michelle Obama

Soţia preşedintelui Americii măsoară nu mai puţin de 1,80 m înălţime. Poate că acest aspect contribuie la imaginea ei de femeie puternică şi elegantă.

Uma Thurman

Cu un look exotic, degete foarte lungi şi osatură puternică, nu e de mirare că actriţa măsoară 1,80 metri înălţime.
Vezi GALERIA FOTO cu celebrităţile feminine foarte înalte. Ai purta tocuri dacă ai fi atât de înaltă?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter