Kate Middleton, o mamă model. Cum a fost surprinsă cu micul Prinț Louis

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 mai 2023, 11:37

Kate Middleton este una dintre cele mai îndrăgite femei din Familia Regală britanică. Întreaga lume este cu ochii pe ea la fiecare apariție publică, aceasta ridicându-se mereu la înălțimea așteptărilor. Dar soția Prințului William nu este doar Prințesă, ci și mamă. Și pare să fie una care are foarte multă răbdare cu copiii ei.

De-a lungul timpului, Kate a participat la mai multe evenimente publice alături de cei trei copii ai ei: Prințul George (9 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani). Cum micuții nu sunt încă învățați cu protocolul regal, aceștia i-au pus de multe ori răbdarea la încercare mamei lor.

Kate Middleton, o mamă obișnuită

Kate MIddleton încearcă să le ofere copiilor ei o viață obișnuită. Îi duce la școală, se joacă cu ei, le face o mulțime de fotografii, petrec timp împreună în natură și chiar gătesc deseori împreună în bucătăria Castelului Kensington.

Mai mult, de zilele lor de naștere, Prințesa de Wales obișnuiește să le facă chiar ea torturile copiilor ei.

„Ador să fac tortul! A devenit o tradiție să stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place la nebunie”, spunea soția Prințului William în anul 2019, potrivit Hello! Magazine.

De asemenea, Kate a dezvăluit că îi place să pregătească cina pentru familia ei. Prințesa de Wales a precizat că adoră să facă curry, dar se trezește adesea că pregătește mai multe versiuni ale acestui preparat pentru a se potrivit nevoilor familiei sale.

„Este atât de greu să gătești curry cu familia. Copiii au o porție fără condimente”, a spus ea înainte de a se întoarce spre William și a remarca: „a ta este medie”.

Cât despre preferințele ei, Kate a precizat: „Mie îmi place iute”.

Citește și: Kate Middleton, splendidă la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Cât costă ținuta purtată

Kate Middleton are o garderobă impresionantă și scumpă, însă nu se sfiește să o folosească pentru copiii ei, atunci când situția o cere. În urmă cu câțiva ani, pe când Prințul Louis era doar un bebeluș, Prințesa de Wales l-a luat cu ea în Sydney, Australia. Din cauza dentiției, micul prinț a început să saliveze abundent. Însă acest lucru nu a reprezentat o problemă pe Kate care l-a șters cu rochia ei.

Citește și: Kate Middleton are un talent ascuns. Prințesa de Wales, marea surpriză de la Eurovision 2023 / Video

Tantrumurile sunt coșmarul fiecărei mame. Iar Catherine a avut parte de câteva, chiar în public. În timp ce familia Prințului William se pregătea să părăsească Germania după încheierea unui tur regal, Charlotte nu se afla deloc într-o stare prea bună. Așa că s-a aruncat pe jos în momentul în care a văzut o carte pe care nu o putea avea. Atunci, Kate pur și simplu și-a ridicat fiica și a mers mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ce poreclă i-a pus Prințesa de Wales mezinului ei

Prințul Louis a primit o poreclă amuzantă de la mama sa. Fiul cel mic al Prințului William și al Prințesei Catherine a fost absent la concertul de încoronare, însă li s-a alăturat părinților săi și fraților lui mai mari, pentru primul lui angajament regal, la Cercetași. Acolo, lui Kate i-a scăpat porecla adorabilă pe care i-a pus-o fiului ei cel mic.

Citește și: Kate Middleton s-a născut în timpul unui eveniment astrologic special. De ce e zodia ei una dintre cele mai norocoase din horoscop

În timp ce prăjeau bezele, Prințesa a fost surprinsă în timp ce îi spunea lui Louis să arunce un băț în foc.

„Aruncă-l în foc Lou Bug (Lou Gândăcelule)”, spunea Kate Middleton, citată de People.

Citește și: Presupusa amantă a Prințului William a fost nelipsită de la încoronarea Regelui. Unde a stat rivala lui Kate Middleton

Membrii Familiei Regale britanice nu sunt deloc străini cu poreclele – numele real al Prințului Harry este Henry, iar numele complet al lui Kate este Catherine, astfel că nu este surprinzător faptul că și-au pus porecle unul altuia.

În trecut s-a mai aflat că Prințesa de Wales își strigă fiica „Lottie” sau „Poppet”. De asemenea, Prințul George îi spune tată lui său „Pops”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințul Louis

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter