Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile BAFTA TV 2023. Thing, marea surpriză de pe covorul roșu

De Oana Savin, pe

BAFTA TV Awards s-au desfășurat duminică, 14 mai, la Londra, unde mai multe celebrități din lumea televiziunii au fost premiate. Marea câștigătoare a serii a fost Kate Winslet, în timp ce pe covorul roșu și-a făcut apariția și Thing, mâna din serialul Wednesday.

Royal Festival Hall din Londra a oferit un fundal plin de farmec, în timp ce marile vedete din lumea televiziunii și filmului britanic s-au întâlnit pentru premiile anuale ale Academiei Britanice de Televiziune. Mai multe vedete, printre care Kate Winslet, Tess Daly și Emma Willias au arătat spectaculos în timp ce au pozat pe covorul roșu.

Thing, marea surpriză de pe covorul roșu al premiilor BAFTA TV

Starul de la Hollywood, Kate Winslet, în vârstă de 47 de ani, a arătat elegant într-o rochie de seară care îi scotea în evidență silueta. Pe covorul roșu I s-a alăturat și fiica sa, Mia Threapleton (22 ani), care a jucat alături de ea în filmul „I Am Ruth”.

Actrița, care a devenit cunoscută odată cu filmul „Titanic”, a arătat uluitor într-o rochie neagră, pe gât, în timp ce fiica sa, Mia, a ales să poarte o salopetă neagră, din mătase.

Emma Willis a optat pentru o rochie roșie, îndrăzneață, cu detalii neobilnuite din inele argintii și o fustă dramatică cu volane.

Citește și: Cum să transformi o ținută serioasă într-una de seară. Ce outfit alegem pentru birou, dacă avem un eveniment după serviciu?

Și Vogue Williams a arătat senzațional într-o rochie din dantelă transparentă, cu un corset negru adânc.

Deși toți invitații galei au arătat spectaculos, marea surpriză de pe covorul roșu a fost Thing, cel mai bun prieten al lui Wednesday Adams, din serialul Netflix cu același nume.

Celebra mână a apărut pe covorul roșu, purtând un papion elegant, spre deliciul tuturor fotografilor.

Citește și: Cele mai spectaculoase ținute la Met Gala 2023. Gisele Bündchen și Jennifer Lopez au strălucit pe covorul roșu

Kate Winslet, discurs emoționant

Kate Winslet a primit trofeul pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru ăerformanța sa din drama „I Am Ruth”. unde este prezentată povestea unei mame care încearcă din răsputeri să-şi ajute fiica după ce aceasta s-a închis în ea din cauza presiunilor din mediul online.

Acest film a primit și premiul pentru single drama.

Pe scenă, celebra actriță a ținut un discurs emoționant, cu lacrimile curgându-i pe obraji. În sală s-a aflat și fiica sa, Mia Threapleton, care a început să plângă când a auzit cuvintele mamei sale.

„Mulţumesc din suflet! O, Doamne! Mulţumesc mult! Înseamnă foarte mult, pentru că asta arată cu adevărat că micile drame britanice de televiziune sunt în continuare puternice”, a afirmat Kate Winslet.

Citește și: Cele mai îndrăznețe apariții la Fashion Trust U.S. Awards

I Am Ruth a fost creat pentru părinți și copiii lor, pentru familiile care simt că sunt ținute ostatice de pericolele lumii online. Pentru părinții care își doresc să poată comunica în continuare cu adolescenții lor, dar care nu mai pot. Și pentru tinerii care au devenit dependenți de rețelele sociale și de părțile sale mai întunecate: aceasta nu trebuie să fie viața viața voastră”, a spus îndrăgita actriță.

Aceasta s-a adresat și decidenților politici: „Pentru oamenii de la putere și pentru cei care pot face schimbări: vă rog, criminalizați conținutul dăunător. Vă rugăm să eradicați conținutul dăunător, nu-l dorim. Ne vrem copiii înapoi! Nu vrem să stăm treji noaptea, îngroziți de sănătatea mintală a copiilor noștri”.

Kate Winslet și-a încheiat discursul rugându-i pe tineri să aceară ajutor atunci când se simt captivi online: „Nu este nicio rușine să cereți ajutor, va fi acolo pentru voi”.

Citește și: Balenciaga a lansat o pereche de balerini pentru bărbați. Se găsesc în trei culori și au un preț uriaș

Câștigătorii premiilor BAFTA TV 2023

Cea mai bună prestație masculină într-o comedie: Lenny Rush

Cel mai bun actor în rol principal: Ben Wishaw

Cel mai bun serial dramă: Bad Sisters

Cea mai bună actriță într-un rol principal: Kate Winslet

Cea mai bună actriță într-un serial de comedie: Siobhan McSweeney

Cel mai bun actor în rol secundar: Adeel Akhtar

Cea mai bună actriță într-un rol secundar: Anne-Marie Duff

Cel mai bun program de comedie: Friday Night Live

Cea mai bună comedie de situaţie: Fetele din Derry

Best Single Drama: Ruth

Cel mai bun documentar: The Real Mo Farah

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile BAFTA TV 2023

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter