Kate Middleton are un talent ascuns. Prințesa de Wales, marea surpriză de la Eurovision 2023 / Video

De Oana Savin, pe

Kate Middleton a demonstrat că este plină de secrete. Prințesa de Wales a apărut la Eurovision, cântând la pian, în timpul spectacolului de deschidere a competiției.

Soția Prințului William nu este doar o femeie frumoasă și sociabilă. Se știe că este pasionată de fotografie, iar acum și-a dezvăluit un alt talent ascuns: cel de pianistă.

Kate Middleton, marea surpriză de la Eurvision 2023

Kate Middleton a deschis finala Eurovision 2023, cu o interpretare uluitoare la pian, ca tribut adus Ucrainei. Prințesa de Wales nu a urcat la propriu pe scena concursului care s-a desfășurat la Liverpool. Momentul a fost filmat la începutul acestei luni, în Crimson Drawing Room din Castelul Windsor.

Prințesa de Wales a cântat la pian alături de câștigătorii de anul trecut, Kalush Orchestra, într-o secvență uimitoare de deschidere a marii finale, prezentată unui public mondial estimat la 160 milioane.

Soția Prințului William a interpretat o piesă instrumentală, creată de Joe Price și Kojo Samuel.

În filmulețul de deschidere a Eurovision, Orchestra Kalush cântă piesa câștigătoare a ediției muzicale din 2022, Ștefania, la stația de metrou Maidan Nezalezhnosti din Kiev.

Citește și: Kate Middleton s-a născut în timpul unui eveniment astrologic special. De ce e zodia ei una dintre cele mai norocoase din horoscop

Citește și: Presupusa amantă a Prințului William a fost nelipsită de la încoronarea Regelui. Unde a stat rivala lui Kate Middleton

Mae Muller, reprezentantul Marii Britanii, nu a reușit să reproducă succesul lui Sam Ryder anul trecut și a terminat pe locul 25, din 26.

Marea câștigătoare a serii, Loreen, aduce pentru a doua oară trofeul Suediei, care va găzdui concursul muzical în anul 2024.

Cât costă ținuta Prințesei de Wales de la Eurovision

Kate Middleton a purtat în filmulețul în care apare cântând la pian, o rochie în nuanță albastru regal, pe un umăr, semnată Jenny Packham. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei ce i-au aparținut regretatei regine Elisabeta a II-a.

Potrivit DailyMail, superba rochie cu detalii cu pliuri și o mânecă care cade delicat în cascadă, costă 2940 lire sterline.

Citește și: Kate Middleton, splendidă la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Cât costă ținuta purtată

Citește și: Cât costă costumul roșu cu care Kate Middleton a apărut la o zi după încoronarea Regelui Charles si cărui brand aparține

Prințesa de Wales și-a lăsat părul să cadă lejer pe spate. Această rochie este doar una dintre multele creații ale designerului britanic pe care Kate Middleton le deține.

Pe contul de Instagram al Prinților de Wales au fost postate, după Eurovision, câteva imagini cu Kate, în timpul filmărilor pentru acest concurs internațional. Una dintre fotografii, realizată în alb și negru, a fost făcută de fotograful Alex Bramall.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton cântând la pian, la Eurovision 2023

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter