Kate Middleton, splendidă la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Cât costă ținuta purtată

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 11:50

Kate Middleton, Prințul William și Sophie, Ducesa de Edinburgh au purtat ținute asemănătoare la petrecerea de acum două zile de la Palatul Buckingham.

Prințesa de Wales a fost din nou în top cu o rochie bleu, de la Elie Saab, de 1.275 de lire sterline,  care îi dădea un aer regal, în ton cu titlul pe care îl posedă. Kate și-a completat look-ul cu o pălărie Philip Treacy.

Cât costă cerceii purtați de Kate Middleton la petrecere

Middleton, în vârstă de 41 de ani, a purtat aceeași rochie din tul cu fundă pe care a îmbrăcat-o la Royal Ascot în 2019. Ea are decolteu și mâneci transparente, perle și accente de dantelă.

Soția lui William a renunțat la cerceii cu diamante și topaz albastru de 4.920 de dolari de la Kiki McDonough, pe care i-a purtat în 2019, și a ales unii ceva mai mari, de 4.416 de dolari, cu o tentă albastră și diamante.

Kate Middleton și-a accesorizat ținuta cu pantofi din piele metalizată Gianvito Rossi, de 745 de dolari, și un clutch asortat de la Elie Saab.

Citeşte și: Cât costă costumul roșu cu care Kate Middleton a apărut la o zi după încoronarea Regelui Charles si cărui brand aparține

Citeşte și: Prințul Louis a făcut spectacol și la încoronare. Gesturile cu care fiul lui Kate Middleton și al lui William a atras atenția

Ducesa de Edinburgh a purtat o rochie de 1.628 de dolari

Ducesa de Edinburgh, în vârstă de 58 de ani – care este căsătorită cu Prințul Edward, Ducele de Edinburgh s-a afișat cu aceeași rochie din dantelă englezească, de 1.628 de dolari, pe care a purtat-o ​​la cursele de cai de anul trecu și o pălărie asortată.

Prințul William a adoptat aceeași notă vestimentară cu cea a soției sale. El a mizat pe o ținută clasică, pantalon gri, haină neagră, cămașă bleu cu alb și cravată bleumarin cu picățele albe. Prințul Edward, în vârstă de 59 de ani,  arăta la fel de elegant și era îmbrăcat la fel ca William, doar că avea o cravată roșie.

Citeşte și: Kate Middleton, lecție de stil și eleganță la încoronarea Regelui Charles. A purtat cerceii Prințesei Dianei și colierul Reginei Elisabeta

Citeşte și: Kate Middleton s-a născut în timpul unui eveniment astrologic special. De ce e zodia ei una dintre cele mai norocoase din horoscop

Charles se bazează pe Kate și William

În tim ce Regele Charles și Camilla se recuperau după festivitățile din weekend, Kate și Sophie au preluat comanda la Palat, au găzduit petrecerea și s-au descurcat onorabil. Prințul Richard și Birgitte, ducesa de Gloucester și prințesa Anne nu au lipsit de la eveniment.

Au fost câteva zile extrem de încărcate pentru Prinț și Prințesă, care au strălucit la încoronarea Regelui Charles, sâmbătă, la Westminster Abbey.

Citeşte și: Cât costă rochia cu flori purtată de Kate Middleton la repetiția pentru încoronarea regelui Charles

Kate și Charlotte au purtat ținute asemănătoare la încoronarea Regelui Charles

Kate Middleton și fiica Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și-au sincronizat perfect ținutele la încoronarea istorică de la Westminster. Mama și fiica au îmbrăcat rochii albe, cu broderie argintie, care poartă semnătura Alexander McQueen, un creator de la care Kate Middleton are numeroase piese vestimentare, pe care le poartă la evenimentele oficiale.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter