Nicole Kidman – o umbră a femeii de altădată, iar Reese Witherspoon – îmbătrânită după anunțul divorțului. Cum le-au surprins paparazzii

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 13:12

Au jucat în Big Little Lies, iar acum sunt de nedespărțit. Reese Witherspoon și Nicole Kidman au fost surprinse în ținute sport, la o plimbare prin Nashville, Tenessee, zilele trecute, iar imaginea lor pare că a suferit ceva modificări.

Dornice de puțină mișcare, cele două actrițe au bifat mai multe trasee din apropierea apropierea cartierelor lor exclusiviste din sud.

Citeşte și: Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth după 12 ani de mariaj

Reese Witherspoon a renunțat la verighetă

Reese Witherspoon, în vârstă de 47 de ani, nu mai poartă verighetă, pentru că în prezent se află în divorț cu soțul ei, Jim Toth. Vedeta din producția Blonda de la drept conducea conversația și părea marcată de faptele de viață pe care le trăiește.

Nicole Kidman, în vârstă de 55 de ani, asculta cu atenție și părea impresionată de dialogul cu colega sa.
Witherspoon era îmbrăcată într-un tricou alb supradimensionat și pantaloni scurți, largi, care păreau potriviți pentru o rundă de alergare și îi scoteau în evidență picioarele sculptate.

Citeşte și: De ce a refuzat Tom Cruise să participe la gala Oscar 2023: „Mai degrabă face ceea ce știe mai bine”

Nicole Kidman a pierdut pariul cu operațiile estetice

Nicole Kidman părea de nerecunoscut. Cu fața vizibil lucrată și cu corpul subțiat după dietele dure ținute, actrița nu mai seamănă cu femeia care i-a fost cândva soție lui Tom Cruise, ci cu o umbră.

În cele mai recente fotografii, Nicole demonstrează că şi-a pierdut farmecul de altădată, e îmbătrânită și pare că se îndreaptă din nou către anorexie.

Ba mai mult, actriţa pare trădată şi de intervenţiile pe care le-a suferit la buze și pomeți, dar care nu au avut rezultatul scontat. O șapcă roz încorona capul lui Reese, în timp ce Nicole purta o șapcă bej peste pletele ei lungi și încrețite.

Citeşte și: Reese Witherspoon, reîntâlnire cu primul soț după anunțul divorțului. Ce a sărbătorit actrița cu Ryan Phillippe

Reese Witherspoon, marcată de cele două divorțuri

Se pare că despărțirea a fost extrem de stresantă pentru Reese, iar semnele sunt vizibile. Actrița a pierdut câteva kilograme bune și pare că a îmbătrânit subit. Cu toate astea, o sursă a declarat recent pentru People că actrița nu regretă că a decis să pună capăt mariajului său după 12 ani.

„Decizia de a divorț nu a fost una ușoară pentru ea. A fost greu să ajungă aici și să anunțe asta”, a spus o sursă.

„Reese se descurcă mult mai bine acum. Nu are regrete și se concentrează doar pe copiii ei și pe muncă. „Are un grup mare de prieteni loiali pe care se sprijină”, a adăugat persoana din anturajul ei. „Nu există nicio dramă cu Jim. Ei sunt părinți și acesta este punctul central”.

„Reese este evident dezamăgită și supărată. Ea nu s-a văzut niciodată divorțată”, a declarat o sursă pentru People în momentul anunțului lor.

„A fost foarte greu pentru Reese să ajungă în acest punct, dar mândoi au ajuns la concluzia că așa e cel pentru ei”, a mai spus aceasta.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter