Vedete: Top 4 actori celebri care au murit suspect

De Diana Zagrean, pe

Moartea unui actor este întotdeauna un subiect bun pentru bârfe şi scandaluri legate de moştenirea averii. Dacă vorbim despre vedete de la Hollywood şi morţi cel puţin suspecte, cu atât mai bine. Iată 4 actori celebri care au murit în circumstanţe bizare şi poveştile lor.
David Carradine
Actorul de film de serie B cu arte marţiale David Carradine a ajuns celebru pentru rolurile de maestru Kung Fu. El a jucat în peste 100 de filme în întreaga sa carieră, dintre care, câteva i-au adus şi premii. El a primit şi o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din Kill Bill, al lui Quentin Tarantino.
Cunoscut pentru preferinţele sexuale mai puţin obişnuite, David Carradine a fost găsit mort pe 4 iunie 2009 în camera sa de hotel din Bangkok, Tailanda, spânzurat de nişte chingi din piele, în dulapul cu haine.
Cauza oficială a morţii actorului a fost autoasfixiere erotică, ceea ce a stârnit un val de zvonuri şi povestiri ciudate pe seama lui. Inclusiv două dintre fostele sale neveste au ieşit în presă, povestind despre preferinţele lui pentru tehnici de bondage şi alte ciudăţenii sexuale.
Citeşte şi Vedete: Top 4 actriţe de la Hollywood care au murit suspect
Heath Ledger
Un actor promiţător şi un bărbat sexy, Heath Ledger a făcut senzaţie la Hollywood cu rolul din Brokeback Mountain, deşi era deja cunoscut după „10 Things I Hate About You” şi „A Knight’s Tale”. Filmul care i-a adus faima absolută a fost însă şi ultimul pe care a reuşit să-l joace integral, Batman, Cavalerul Negru.
Multă lume a spus că rolul Jokerului din seria Batman aduce ghinion şi că actorii care au jucat acest rol ar fi blestemaţi. Chiar actorul a declarat că nu mai putea să doarmă bine de când se pregătise pentru acest rol dificil, al unui nebun malefic. Din păcate pentru Heath Ledger, rolul din Dr. Parnassus a fost ultimul pe care l-a jucat şi nu a reuşit nici să-l termine.
În ianuarie 2008, în timp ce filmau Dr. Parnassus, Heath Ledger a fost găsit mort în camera lui din New York, în urma unei supradoze accidentale de somnifere şi antidepresive.
Multă lume şi milioane de fani ai lui Heath Ledger din lumea întreagă au spus că rolul Jokerului din Batman a fost cel care i-a adus moartea, distrugându-i psihicul şi forţându-l să ia un pumn de pastile doar pentru a dormi liniştit.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter