Bad Bunny, dat în judecată de fosta iubită pentru 40 milioane dolari

De Oana Savin, pe

Bad Bunny a fost dat în judecată de fosta lui iubită. Tânăra îi cere artistului despăgubiri de 40 milioane dolari pentru că acesta ar fi folosit o înregistrare cu ea în două piese, fără permisiunea ei.

Potrivit femeii, Bad Bunny, cel mai difuzat artist pe Spotify în ultimii trei ani, a folosit fraza „Bad Bunny baby”, pe care ea ar fi înregistrat-o pe telefonul lui în anul 2015, înainte ca relația lor să se încheie și ca el să devină celebru.

Bad Bunny, dat în judecată pentru 40 milioane dolari

Replica „Bad Bunny baby” a fost folosită pentru prima dată în single-ul „Pa ti” al artistului, din anul 2017. Aceasta a mai fost auzită apoi în 2022, în piesa „Dos Mil 16”.

Fosta iubită a artistului l-a acționat în instanță în Puerto Rico, în luna martie, notează BBC.

Carliz de la Cruz Hernandez a spus că relația ei cu celebrul cântăreț a început în 2011, pe când lucrau împreună într-un supermarket. În acea perioadă, artistul, pe numele său adevărat Benito Martinez Ocasio, făcea în paralel și muzică.

Fosta iubită a lui Bad Bunny susține că a înregistrat mai multe versiuni ale frazei „Bad Bunny baby” folosind aplicația de notițe vocale, în timp ce se afla în baia casei unui prieten, pe care a considerat-o a fi cea mai liniștită cameră, după care i le-a trimis iubitului ei.

Citește și: Laura Pausini s-a căsătorit după 18 ani de relație. Cum a arătat rochia de mireasă

Artistul a folosit înregistrările în mai multe piese pe Soundcloud, iar mai apoi în „Pa ti”, cântec care a avut peste 355 milioane vizualizări pe Youtube și 235 milioane de redări pe Spotify.

Bad Bunny a încercat să cumpere drepturile de autor cu 2.000 dolari

Avocații lui Carliz de la Cruz Hernandez au precizat că reprezentanții lui Bad Bunny au încercat să cumpere de la clienta lor drepturile asupra frazei în cauză, pentru suma de 2.000 dolari. Asta se întâmpla cu câteva zile înainte de lansarea ultimului album al cântărețului, „Un Verano Sin Ti”.

De la Cruz a refuzat, dar albumul tot a fost lansat conținând fraza ei.

Acest album a fost nominalizat pentru albumul anului la Premiile Grammy, în timp ce piesa „Dos Mil 16” a avut peste 60 milioane de vizualizări pe Youtube și 280 milioane redări pe Spotify.

Citește și: Jennifer Lopez face sacrificii pentru frumusețe. La ce oră se trezește zilnic pentru a face sport

Carliz de la Cruz Hernandez spune că înregistrarea ei a fost utilizată și în concertele lui Bad Bunny și că folosirea ei reprezintă „o neglijență gravă, o rea credință și, mai rău, un atac la adresa vieții sale private, a moralității și a demnității sale”.

Citește și: Celebritățile cu care s-a iubit Marilyn Monroe. Actrița nu se plictisea în pat

Carliz De La Cruz Hernandez, contactată de fanii artistului

Fosta iubită a artistului a afirmat că, de la apariția albumului „Un Verano Sin Ti”, mai mulți fani ai lui Bad Bunny au contactat-o.

„Acest lucru a făcut-o și continuă să o facă să se simtă îngrijorată, intimidată, copleșită și anxioasă”, se arată în documentul depus la tribunal.

Citește și: Nick Cannon, declarații uluitoare despre fosta lui soție, Mariah Carey: „Nu este umană. Este un dar de la Dumnezeu”

„Situația a devenit imposibil de gestionat pentru De la Cruz, până la punctul în care a trebuit să contacteze mai mult psihologi pentru ajutor”, se mai arată în document.

Carliz și Bad Bunny s-au despărțit în anul 2016, iar anul următor s-au împăcat pentru scurtă vreme.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată fosta iubită a lui Bad Bunny, precum și mai multe imagini cu celbrul cântăreț

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter