Robert de Niro a devenit din nou tată la 79 de ani. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai actorului

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 10 mai 2023, 14:36

Poate că Robert De Niro a jucat în multe producții emblematice de-a lungul anilor, dar rolul care îl prinde cel mai bine este cel de tată.

Actorul are șapte copii cu patru femei – câte doi cu Diahnne Abbott, Toukie Smith și Grace Hightower, precum și unul cu Tiffant Chen. Starul din „Taxi Driver” spune că e când iubitor” și când sever cu puii lui.

Robert de Niro a anunțat că a devenit din nou tată

Actorul din Nașul a fost întrebat de un reporter de la ET Canada cum se descurcă, în general, cu șase copii. Atunci, starul a precizat că nu are șase, ci șapte copii, apoi a recunoscut că o nouă ființă și-a făcut apariția în viața lui.

Actorul în vârstă de 79 de ani nu a dezvăluit identitatea mamei bebelușului său, dar ultima dată avea o relație cu instructorul de arte marțiale Tiffany Chen. Cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână în iulie 2022, iar în martie ea a apărut însărcinată.

Reprezentantul său a confirmat pentru DailyMail.com că De Niro nu a făcut o greșeală și că într-adevăr are șapte copii, dar nu a spus dacă este fată sau băiat.

Citeşte și: Top 3 mari actori de la Hollywood care au făcut sacrificii imense pentru anumite roluri

Drena De Niro (51 de ani)

Când Robert și Abott s-au căsătorit în aprilie 1976, starul a adoptat-o pe fiica actriței, Drena, dintr-o relație anterioară. Micuța, care s-a născut în 1971, a luat la acea vreme numele de familie al tatălui ei vitreg.

Nu numai că a pășit pe urmele lui Robert de-a lungul anilor – cu filme precum „Great Expectations” și „Joy” – dar a lucrat și ca model și DJ. În plus, ea a creat compania de producție Daredevil Films and Television. Drena l-a făcut pe Robert bunic în 2003, când ea și iubitul de atunci, Carlos Rodriguez, l-au întâmpinat pe Leandro.

Rafael De Niro, 46 de ani

Robert și Abbott și-au întâmpinat fiul, pe Raphael, în noiembrie 1976, la șapte luni după nunta lor.
Deși agentul imobiliar nu a urmat o carieră la Hollywood, el a ajutat mulți profesioniști să-și găsească case în timpul petrecut la Douglas Elliman.

Raphael s-a căsătorit cu o colegă, Claudine de Matos, în 2008. Cei doi s-au despărțit în 2015, după nașterea celor trei copii ai lor. Până la la finalizarea divorțului lor , în ianuarie 2020, Raphael a început o relație cu stilista Hannah Carnes, cu care este căsătorit acum.

Aaron Kendrick De Niro, 27 de ani

Robert a divorțat de Abbott în 1988 și a început o relație cu actrița Toukie Smith în același an.
Înainte de despărțirea lor , care s-a produs în1996, cei doi au devenit părinți de gemeni. Aaron și Julian au venit pe lume în octombrie 1995.
Aaron a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de fratele său.

Julian Henry De Niro, 27 de ani

Julian a urmat cariera părinților săi și și-a încercat norocul în actorie, pe lângă faptul că a studiat știința și matematica la Universitatea din New York.

Și-a făcut debutul în producția „In Dubious Battle”, 2016, alături de James Franco, Selena Gomez și alte vedete. Julian l-a jucat pe Barack Obama în „First Lady” , în 2022.

9 hoteluri deținute de celebrități

Elliot De Niro, 25 de ani

În iunie 1997, Robert s-a căsătorit cu Grace Hightower.

Fiul lor, Elliot, s-a născut în martie anul următor. Starul a recunoscut, în 2016, că fiul său a fost diagnosticat cu autism. Robert a menționat că nu este anti-vaccin, în 2017, dar a susținut că ceva nu este în regulă cu acest proces.

Cât despre Elliot, el este cel mai bine cunoscut pentru realizările sale ca jucător de tenis la Olimpiada Specială.

Citeşte și: Robert de Niro, dat în judecată pentru 12 milioane de dolari

Robert de Niro, un divorț controversat

Divorțul starului de Hightower a fost unul controversat. Foștii soți se luptă prin tribunale din decembrie 2018.

În aprilie, un judecător a decis că fosta lui soție, în vârstă de 66 de ani, ar trebui să primească un milion de dolari anual și că cei dor vor împărți veniturile după ce și-a vândut casa de 20 de milioane de dolari.

Robert și Grace s-au căsătorit în 1997, s-au despărțit în 1999, apoi au devenit din nou un cuplu, și-au reînnoit jurămintele în 2004, înainte ca el să depună divorțul în 2018. Inițial, cei doi s-au certat pentru custodia copilului lor, dar acum se luptă pe bani și proprietăți.

Citeşte și: Robert De Niro, primele declarații după despărțirea de Grace Hightower

Helen Grace De Niro Helen, 11 ani

Cel de-al doilea copil al lui Robert și Hightower, fiica Helen, s-a născut cu ajutorul unei mame surogat în decembrie 2011.

Cei doi, care și-au ținut copilul departe de lumina reflectoarelor, au renunțat, după mai bine de două decenii împreună, să mai facă asta.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter