Rupert Murdoch și-a anunțat a patra soție că divorțează printr-un email. Cum a reacționat Jerry Hall

De Oana Savin, pe

Rupert Murdoch a decis să divorțeze și de cea de a patra soție a sa, Jerry Hall, la mijlocul anului 2022. Miliardarul în vârstă de 92 de ani și-a anunțat soția de decizia lui prin intermediul unui email.

„Am avut niște momente bune împreună, dar am atât de multe lucruri de făcut”, i-a scris Murdoch soției sale.

Rupert Murdoch și-a anunțat soția că divorțează, printr-un email

Jerry Hall se aștepta să se întâlnească cu soțul ei la conacul lor din Oxforsdshire în iunie 2022, când a primit neașteptata corespondență.

„Jerry, din păcate am decis să pun punct căsniciei noastre”, ar fi început emailul lui Rupert Murdoch, notează The Guardian.

„Cu siguranță am avut momente bune împreună, dar am atât de multe lucruri de făcut… Avocatul meu din New York îi va contacta pe ai tăi imediat”, a mai scris miliardarul ăn email.

Gabriel Sherman, un jurnalist care a scris despre afacerile lui Murdoch timp de mai mulți ani, spune că a văzut o copie a acelui email primit de Hall și l-a detaliat într-un articol pentru Vanity Fair.

Citește și: Jamie Foxx, transportat de urgență la spital. Anunțul făcut de fiica actorului: „A suferit o complicație medicală”

Cuplul a divorțat în câteva luni și au afirmat public că au rămas buni prieteni. Pe de altă parte, prieteni ai lui Jerry Hall (66 ani) au sugerat că ea a fost „devastată, furioasă și umilită”, după ce a avut grijă de Rupert Murdoch atunci când acesta a fost bolnav și cu care s-a izolat pe timpul pandemiei de Covid.

„În prima zi a Postului Mare din februarie, Hall le-a spus prietenilor că a făcut o efigie a lui Murdoch, i-a legat ață dentară în jurul gâtului și a ars-o pe grătar”, se arată în articol.

Citește și: Rihanna și-a cumpărat un penthouse cu o sumă imensă: 21 milioane dolari. Imagini din interiorul apartamentului

Potrivit lui Sherman, acordul de divorț al cuplului include o clauză care îi interzice lui Jerry Hall să ofere sugestii scenariștilor serialului Succession, care este puternic influențat de povestea familiei Murdoch.

Miliardarul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și financiare

Jurnalistul spune în articolul său că Rupert Murdoch s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. În anul 2018, acesta a căzut pe iacht și s-a accidentat grav la spate.

Nici în afaceri nu i-a mers prea bine în ultimii ani. În anul 2019 a vândut mai multe afaceri din domeniul mass-media, precum Sky din Marea Britanie și 21st Century Fox din Statele Unite, companiilor rivale.

Miliardarul a decis să păstreze un pachet redus de companii, printre care rețeaua Fox din SUA și câteva ziare: Times, The Sun și Wall Street Journal.

Citește și: Drew Barrymore spune că mama ei i-a furat toți iubiții din adolescență. „Eram confuză cu privire la sexualitatea mea!”

După divorțul de Jerry Hall, Rupert Murdoch și-a refăcut viața cu Ann Lesley Smith, însă nici cu ea lucrurile nu au funcționat. La doar două săptămâni după ce a anunțat că s-au logodit și că și-au făcut planuri de nuntă pentru vara acestui an, miliardarul a decis să rupă logodna.

Citește și: Prințul Harry va participa singur la încoronarea regelui Charles. Anunțul făcut de Palatul Buckingham

La sfârșitul lunii martie, Rupert Murdoch a afirmat: „Așteptăm cu nerăbdare să ne petrecem a doua jumătate a vieții împreună”.

Miliardarul îi cumpărase iubitei sale un inel de logodnă în valoare de 2 milioane de dolari.

Dar relația lor nu a funcționat și, la începutul lunii aprilie, Murdoch a anunțat că logodna a fost anulată din cauza convingerilor religioase ale partenerei sale.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rupert Murdoch

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter