Vedete care au suferit din cauza operaţiilor estetice

De Geo Berciu, pe
Din dorinţa de a fi mai frumoase sau mai tinere, multe vedete s-au supus unor intervenţii pe care apoi le-au regretat enorm. Iată câteva dintree vedetele care au suferit din cauza operaţiilor estetice.

Farrah Abraham a dorit cu orice preţ să devină vedetă, însă eforturile ei au avut urmări nedorite. Starleta, care a devenit cunoscută în America după ce a participat la emisiunea produsă de MTV „Teen Mom”, a apelat la operaţiile estetice, însă a dezvoltat o alergie la anestezicul folosit în timpul implantului de buze. Urmările sunt vizibile cu ochiul liber…

Farrah-Abraham-buze

De-a lungul timpului Sharon Osbourne a trecut prin numeroase operaţii de înfrumuseţare şi chiar printr-o dublă mastectomie ca o măsură preventivă de cancer şi nimic nu părea să o mai sperie în materie de intervenţii chirurgicale. Aşa că, trecută de prima tinereţe, vedeta s-a supus unei operaţii de „întinerire” a vaginului, lucru pe care l-a regretat amarnic ulterior din cauza durerilor insuportabile. „A fost chinuitor”, a dezvăluit ea în emisiunea lui Graham Norton în 2013.

sharon-osbourne-vagin

Heidi Montag a dezvăluit că în 2010 a fost supusă la peste 10 operaţii estetice într-o singură zi. Ridicarea sprâncenelor, îndreptarea urechilor, injecţii cu Botox, injecţii cu grăsime în pomeţi şi buze, reducerea bărbiei, rinoplastie, liposucţie a gâtului, a taliei şi a coapselor şi mărire sânilor şi a fundului: sunt intervenţiile chirurgicale suferite de fostul iepuraş Playboy, într-o singură zi. Dar cea mai rea dintre acestea s-a dovedit mărirea sânilor, care îi provocau dureri şi disconfort continuu. „Îi simţeam ca nişte mingi de bowling”, a declarat blonda, care şi-a operat din nou sânii, trecând de la imensa cupa F, la o mult mai naturală C.

heidi-montag-sani

Victoria Beckham a devenit o vedetă în Marea Britanie datorită formaţiei Spice Girls, iar la puţin timp după ce l-a cunoscut pe actualul ei soţ, ea a decis să-şi pună silicoane. După patru ani însă, vedeta a renunţat la implantul mamar care îi mărea sânii cu 3 numere. Se pare că motivul care a stat în spatele acestei decizii a fost durerea, dar şi look-uk nenatural al sânilor.

victoria-beckham-silicoane

Jennifer Grey, cunoscută pentru rolul ei din „Dirty Dancing”, a trecut prin două operaţii la nas, la începutul anilor ’90, care i-au schimbat complet fizionomia. Referitor la această experienţă, actriţa a declarat: „Am intrat în sala de operaţie o celebritate şi am ieşit o anonimă”. Cariera actriţei americane a cunoscut apoi un declin, ca urmare a intervenţiilor chirurgicale, pe care le-a regretat apoi enorm.

jennifer-grey-nas

(Sursa foto: Hepta, Twitter)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter