Ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia cu Adrian Cristea

De Unica.ro, pe

Acuzată că ar avea încă unele sentimente pentru fostul iubit, Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu comentează scandalul pe pagina ei de Facebook.
După spusele Biancăi Drăguşanu, între ea şi fotbalistul Adrian Cristea nu mai există nimic.Acuzată de presă că s-ar fi întâlnit cu el pentru că încă îl mai iubeşte, Bianca a spus că a mers la întâlnire doar ca să plănuiască o petrecere pentru finuţul lor şi apoi a constatat că totul a fost o „înscenare”.
Un scenariu premeditat, de la modul în care am fost filmată, aşteptată şi pusă în situaţia în care ar trebui să mă contrazic într-o ‘ploaie ‘ de mesaje şi afirmaţii cu nişte aşa zişi ‘prieteni binevoitori’ pentru un bărbat care pretinde că lupta pentru iubire??? Nimic mai aberant!„, a scris Bianca pe Facebook.
Ea mai spune că singura ei vină este aceea de a fi permis şi alimentat un subiect pe care ea îl consideră închis de mult timp.
Ce sa mai zic, se pare că aşa a demonstrat ADI cât de MATUR, DEMN şi BĂRBAT este. De ce face el asta?? Care este preţul cuvintelor aruncate demonstrativ?? DE CE ar face UN BĂRBAT ADEVĂRAT aşa ceva atât timp cat TOT ce îi cer este decât să mă lase în pace??„, a continuat vedeta.
Evident, mesajul a fost scris într-un moment de enervare, probabil în momentul când Bianca a citit sau auzit discutându-se despre relaţia ei cu Cristea.
Ieri, într-un moment de calm, Bianca a scris: „Unii oameni nu învaţă din greşeli, unii oameni sunt ca şi copacii, le ia o viaţă să se maturizeze, unii oameni nu ştiu să piardă, unii oameni nu ştiu să sufere, unii oameni nu ştiu să iubească… Eu ştiu toate astea, ei NU!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter