Un bărbat a vrut să facă un selfie cu Kate Middleton. Ce răspuns i-a dat Prințesa de Wales / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 01 februarie 2023, 18:01

Kate Middleton a demonstrat, încă o dată, că își merită statutul de Prințesă. Soția Prințului William s-a întâlnit cu cetățenii britanici în timp ce se afla în Leeds pentru promovarea campaniei „Shaping Up”.

Prințesa de Wales își promvează campania pentru conștientizarea importanței primilor ani de viață.

Kate Middleton, când un bărbat a vrut să facă un selfie cu ea: „Nu îți face griji”

Marți, Kate, în vârstă de 41 de ani a călătorit în nordul Angliei, în Leeds, pentru a vorbi cu localnicii despre noua ei inițiativă.

Campania Prințesei de Wales a fost lansată luni și își dorește să ,crească conștientizarea asupra importanței primilor ani de viață. Kate a lansat și un clip video care scoate în evidență dezvoltarea copiilor în concordanță cu cele mai timpurii experiențe din viața lor.

Prințesa Kate își dorește să aducă campania cât mai aproape de inima comunității, astfel că a vizitat Leeds Kirkgate Market, unde s-a întâlnit cu vânzătorii pentru a vorbi despre copilărie.

Soția Prințului William a surprins oamenii în momentul în care a început să își facă cumpărăturile.

În timp ce Kate Middleton se plimba prin piață, un bărbat aflat în mulțime a rugat-o să facă un selfie cu el. Prințesa s-a oprit și s-a îndreptat spre el. În timp ce bărbatul se chinuia să întoarcă camera telefonului pentru a face selfie, i-a spus Prințesei: „Îmi cer scuze, sunt foarte emoționat”.

Iar răspunsul lui Kate a venit imediat. Cu o voce calmă și caldă, Prințesa de Wales a zis: „Te rog, nu îți face griji. Este în regulă. Cu toții devenim emoționați la un moment dat”.

 

Apoi au zâmbit amândoi pentru a face fotografia.

Kate Middleton are o legătură strânsă cu Leeds, acesta fiind și locul unde s-a născut tatăl ei, Michael Middleton.

Citește și: Prințul Harry, detalii controversate despre Meghan Markle și Kate Middleton. „Acel subiect nu trebuie dezbătut niciodată!”

Citește și: Kate Middleton se simte „trădată” de Prințul Harry: „Nu știe cine este această persoană în care el s-a transformat”

Citește și: Kate Middleton lansează un film pentru promovarea unei campanii: „Învățăm să ne înțelegem pe noi înșine” / VIDEO

Citește și: Cum reușește Kate Middleton să se mențină în formă: „Sar chiar și în trambulină”

Prințesa de Wales, discuție cu o trecătoare

Kate Middleton și-a făcut timp pentru a vorbi cu trecătorii.

Shirley Wainwright (75 ani) a povestit pentru People că a avut o conversație animată cu Prințesa de Wales.

„A spus că este încântată să fie aici. A zis că are un arbore familial mare și există o istorie bogată aici în Leeds și este determinată să revină”, a spus femeia.

Prințesa s-a oprit să vorbescă și cu două femei ce se aflau cu bebelușii în brațe.

Louise Keith, care are un copil în vârstă de 8 luni, a povestit: „I-am spus că Leeds este un loc grozav unde să aduci copiii. Campania ei este o inițiativă grozavă. Este bună pentru oamenii care au nevoie de ea. Noi suntem norocoși că avem o comunitate în jurul nostru, dar este bună pentru cei care nu au așa ceva”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter