Cât costă costumul roșu cu care Kate Middleton a apărut la o zi după încoronarea Regelui Charles si cărui brand aparține

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 12:13

Prințesa de Wales știe cum să întoarcă toate privirile atunci când își propune. Kate Middleton s-a alăturat membrilor familiei regale, duminică seară, la concertul  de la Windsor, care a reunit numeroase celebrități, într-o ținută de poveste.

Kate, în vârstă de 41 de ani, a arătat că știe cum stau lucrurile în materie de modă și a ales un costum Alexander McQueen, roșu, elegant, format din pantalon și sacou.

Kate Middleton o ales tot o creație Alexander McQueen după încoronarea Regelui

Prințesa și William au ajuns la eveniment împreună cu copiii lor cei mari, Prințul George, în vârstă de nouă ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani. Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, nu a participat.

Kate părea extrem de elegantă în costumul ei de 2.280 de lire sterline, pe care l-a accesorizat cu un colier din aur.

Prințesa a purtat o creație Alexander McQueen în momentele semnificative din viața ei. Chiar și la ceremonia de încoronare a Regelui Charles și a Camillei a etalat o rochie de la acest brand, albă, cu inserții argintii, și nu a dat greș.

Citeşte și: Prețul plătit de Harry pentru scandalul cu familia! Ce s-a întâmplat la încoronarea regelui Charles al III-lea / Foto

Citeşte și: Simbolurile ascunse de ținuta purtată de Regina Camilla la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Detaliile observate pe rochie și robă

Citeşte și: Prințul Louis a făcut spectacol și la încoronare. Gesturile cu care fiul lui Kate Middleton și al lui William a atras atenția

Kate Middleton și Charlotte și-au potrivit ținutele

Kate Middleton și fiica Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și-au sincronizat perfect ținutele la încoronarea istorică de la Westminster. Mama și fiica au îmbrăcat rochii albe, cu broderie argintie, semnate Alexander McQueen. Au combinat perfect tradiția cu modernitatea, ținuta lui Charlotte având chiar și o pelerină.

Prințesa și-a accesorizat ținuta cu cerceii cu perle și diamante care au aparținut cândva Prințesei Diana și a ales un machiaj discret, care îi punea în valoare trăsăturile. Spre deosebire de William, care părea ceva mai apăsat de grandoarea evenimentului, Kate Middleton a zâmbit tot timpul.

Citeşte și: Kate Middleton, lecție de stil și eleganță la încoronarea Regelui Charles. A purtat cerceii Prințesei Dianei și colierul Reginei Elisabeta

Citeşte și: Cătălin Botezatu analizează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles. Greșeala făcută de prima doamnă / Exclusiv

Ce ținute au ales copiii

De această dată, Prințesa Charlotte a optat pentru o rochiță crem cu nasturi, asta în timp fratele ei mai mare s-a asortat cu tatăl lui și a ales un costum sofisticat și cravată albastră.

Mai în formă ca niciodată și încă sub impactul manifestărilor, Regele Charles și Regina Camilla – care au stat împreună, au dansat și au fluturat steaguri britanice pe tot parcursul evenimentului– au adoptat de această dată aceeași notă vestimentară. Charles a apărut într-un costum bleumarin, iar Camilla într-o rochie albastră.

Sărbătoarea a inclus spectacole cu vedete precum Lionel Richie, Andrea Bocelli, Take That, Katy Perry și Nicole Scherzinger.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter