Ultima fotografie cu Betty White înainte de deces

De unica, pe

Betty White s-a stins din viață pe 31 decembrie 2021, cu doar două săptămâni înainte de a împlini 100 de ani. De ziua ei, pe 17 ianuarie 2022, în onoarea actriței, asistenta ei, Kiersten, a publicat una dintre ultimele imagini cu Betty. În fotografie, actrița poartă o bluză verde, o pereche de pantaloni albi și un sacou în mai multe nuanțe vibrante de verde.

Ultima fotografie cu Betty White înainte de deces

„În această zi specială, am vrut să împărtășesc această fotografie cu Betty. Era la fel de radiantă, de frumoasă și de fericită ca de obicei. Mulțumiri tuturor celor care fac lucruri bune azi și în fiecare zi pentru a face lumea unui loc mai bun”, a scris Kiersten în descrierea fotografiei. În imagine, actrița este așezată pe un fotoliu cu imprimeu floral.

Kiersten a precizat că imaginea a fost surprinsă pe 20 decembrie 2021 și că ea crede că este una dintre ultimele imagini cu actrița înainte de deces. În fotografie, actrița este la fel de cochetă și de aranjată cum a fost întreaga ei viață. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

Regina Elisabeta a II-a i-a retras prințului Andrew toate distincțiile militare și titlul de Alteță Regală

Comediantul Louie Anderson a fost diagnosticat cu cancer

Potrivit informațiilor obținute de publicația TMZ, care a intrat în posesia certificatului de deces al actriței, aceasta a suferit un accident vascular cerebral cu șase zile înainte de a muri. După ce a făcut AVC-ul, actrița a rămas în stare bună, a fost conștientă, dar șase zile mai târziu a decedat în somn, în ultima dimineață a anului 2021.

Betty White s-a născut în anul 1922, urmând să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie 2022. Actrița a câștigat patru premii Globul de Aur, în 1986, 1987, 1988 și 1999, pentru „cea mai bună actriță de televiziune”; cu rolul din producția „Golden Girls”, opt premii Emmy și trei premii Screen Actors Guild. Betty White a jucat până în ultima parte a vieții, la 92 de ani apărând în serialul de comedie „Hot in Clevend”.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter