Trădată de bărbații din viața ei, Jane Seymour a refuzat ultima cerere în căsătorie

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:35

Jane Seymour este fericită cu iubitul ei, David Green, de mai bine de opt ani, dar a dezvăluit că nu simte dorința de a se căsători cu el.

După patru căsătorii destrămate, actrița din serialul Dr Quinn se bucură de viață ca femeie independentă. Vedeta a recunoscut pentru The Times că are încă o prietenie strânsă cu toți partenerii ei anteriori, în ciuda faptului că trei dintre ei au înșelat-o.

Jane Seymour a rămas prietenă cu bărbații care au dezamăgit-o

„Sunt în continuare foarte apropiată de toți bărbații cu care am fost căsătorită și de fiecare bărbat cu m-am întâlnit vreodată, sinceră să fiu”, a recunoscut ea.

„De fiecare dată când văd pe cineva cu care am trăit ceva, chiar dacă a fost pentru o perioadă scurtă de timp, îi sunt aproape”, a precizat Jane Seymour.

Un producător a încercat să o agreseze pe Jane Seymour

Vedeta a susținut că a avut experiențe îngrozitoare în trecut cu bărbații, inclusiv o tentativă de agresiune sexuală a unui producător, care a audiat-o pentru un rol cu ​​zeci de ani în urmă.

Experiența a lăsat-o pe actriță „tremurând de frică” – iar cel mai rău urma să vină, deoarece ulterior și-a pierdut rolul profitabil de pe Broadway din producția Amadeus, iar asta din cauza sarcinii.

Jane a pierdut, de asemenea, rolul principal în mini-seria din 1983, The Thorn Birds, pentru că alăpta, dar, în ciuda acestor experiențe, Jane a apreciat întotdeauna viața de familie și încă spune că „iubește bărbații”.

Citeşte și: Jane Seymour, despre secretul tinereții fără bătrânețe. „Pentru mine nu funcționează dietele”

Iubitul actriței este producător

Fosta Bond Girl se simte împlinită alături de iubitul ei, care este producător, și îi stă aproape de un deceniu, dar asta nu înseamnă că primește comenzi de la el.

Jane Seymour a explicat într-un interviu pentru Mirror că își trăiește viața așa cum consideră.

„Întotdeauna am apelat la soțul meu pentru sfaturi, deși era cariera mea și câștigam bani”, a mărturisit ea. „Ce am învățat de la ultimul divorț este că pot să fac totul singură, așa că viața mea s-a schimbat foarte mult în urmă cu nouă ani”, a adăugat actrița Jane Seymour.

„Îmi conduc propria viață, îmi conduc propriile afaceri, îmi produc propriile filme și îmi fac propriile alegeri”, a declarat ea, recunoscând totodată că se simte norocoasă că are lângă ea un partener inteligent”.

Citeşte și: Jane Seymour a pozat în Playboy la 67 de ani. Cum arată azi Dr. Quinn

Jane Seymour a ajuns la faliment din cauza fostului soț

Actrița Jane Seymour tocmai începuse să cunoască faimă când soțul ei de la acea vreme a acumulat datorii de nouă milioane de dolari, forțând-o să dea tot ce avea: „A investit-o în proprietăți și lucruri despre care nu știam nimic și m-a făcut să semnez personal”.

Jane Seymour susține că datoriile lor au făcut-o să renunțe la toate obiectele materiale: „Nu aveam nimic. Procese de la fiecare bancă majoră și nouă milioane de dolari datorii, despre care nu știam nimic”.

Cum a pierdut averea

Jane Seymour, în vârstă de 72 de ani, a câștigat recunoașterea mondială pentru rolul emblematic din serialul de succes Dr Quinn, Medicine Woman, din anii 1990. La vremea respectivă, actrița a preluat rolul din disperare.

Cu un deceniu mai devreme, actrița se căsătorise cu al treilea soț al ei, David Flynn, care i-a devenit manager în cele din urmă.

În următorii ani, cei doi au avut doi copii, pe Katherine, 41 de ani, și Sean, 37, dar viața lor aparent idilică s-a oprit rapid, deoarece Jane a descoperit brusc situația financiară dăunătoare în care se aflau.

Jane a susținut că David a gestionat greșit averea, iar ea nu a simțit niciodată nevoia să-și verifice finanțele pentru că avea încredere în el, nu doar ca într-unul dintre cei mai buni profesioniști din industria financiară, dar și ca soț și tată pentru copiii ei.

„A fost devastator pentru mine că am fost pusă într-o situație de care habar nu aveam”, a spus ea pentru The Times.

„Am fost traumatizată și am făcut ceea ce trebuia să fac, adică să-mi dau seama cum voi câștiga niște bani pentru a plăti înapoi ceea ce pierduse el”, a adăugat ea.

Citeşte și: Jane Seymour, la 69 de ani. Cât de bine arată „Dr. Quinn”

A acceptat rolul din serialul Dr. Quinn din disperare

Hotărâtă să găsească o cale de ieșire din această situație aparent imposibilă, Jane a fugit la agentul ei, care i-a oferit un rol într-un serial. Vedeta nu a fost prea încântată, dar situația nu îi permitea să fie pretențioasă.

Rolul, cel al doctorului Michaela Quinn, a devenit de atunci unul dintre cele mai emblematice personaje ale lui Jane, cu excepția personajului ei din franciza Bond.
Jane și David au divorțat în cele din urmă în 1992, dar actrița susține că sunt încă prieteni apropiați.

Actrița s-a căsătorit cu James Keach în 1993 și a avut, de asemenea, doi copii cu el, pe gemenii John și Kristopher, care au acum 27 de ani. S-au despărțit în 2015.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter