Tom Cruise îi interzice lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

De Oana Savin, pe
Tom Cruise i-a interzis fostei sale soții, Nicole Kidman, să participe la nunta fiului lor, Connor, care se va însura cu iubita lui,  Silvia.

Potrivit unor surse, starul, care este un scientolog devotat, nu îi permite lui Nicole, care a părăsit această religie când a divorțat de Tom în 2001, să participe la ceremonie.

Connor Cruise, în vârstă de 24 de ani, urmează să se căsătorească cu iubita sa italiancă Silvia, care a fost numită „Prințesa Scientologică”.

Tom Cruise îi interzice lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

Connor Cruise

„Tom se află în spatele acestei decizii, iar ceea ce dorește el este literă de lege. Tom a luat decizia și Connor a urmat-o”, a spus o sursă pentru Radar Online.

Nicole Kdman a avut o relație agitată cu Cruise care a obținut custodia totală a celor doi copii, Connor și Isabella, în momentul în care căsnicia lor a luat sfârșit.

Potrivit aceleiași surse, Connor „venerează pământul pe care calcă tatăl său”și nu a vrut să treacă peste cuvântul lui.

Atât Connor cât și Silvia sunt membri devotați ai Bisericii Scientologice, iar Tom Cruise este încântat că fiul său se va căsători cu un prieten scientolog.

Nicole, care a dat vina pe această religie pentru destrămarea mariajului cu celebrul actor dar și pentru faptul că a fost îndepărtată de copiii ei adoptivi, nu a fost prezentă nici la nunta Isabellei în 2015.

Tom Cruise îi interzice lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

Tom Cruise și Nicole Kidman în anul 2000

Îi iubesc, dar acum sunt adulți. Au luat decizia de a fi scientologi și ca mamă, este de datoria mea să îi iubesc. Sunt un exemplu de toleranță și asta cred: indiferent de ceea ce face copilul tău, copilul are toată iubirea și copilul trebuie să știe că o să îl iubesc mereu și sunt aici”, a declarat Nicole Kidman în 2017.

Nicole și Tom s-au căsătorit în decembrie 1990 și au divorțat în august 2001.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter