Fiul lui Lili Sandu a suferit o intervenție chirurgicală: „Imaginea asta mă rupe în bucăți”

De Oana Savin, pe

Lili Sandu a trecut prin momente dificile pentru orice părinte. Fiul ei, Thomas Jay, a suferit o intervenție chirurgicală.

Prezentatoarea de la Pro TV a postat pe rețelele de socializare în care fiul ei în vârstă de 2 ani apare dormind pe un pat de spital.

Fiul lui Lili Sandu a suferit o intervenție chirurgicală

TJ, cum este alintat de părinți, a fost operat zilele trecute, iar Lili Sandu a trecut prin tot felul de stări, specifice fiecărui părinte care își vede copilul bolnav și supus unei intervenții chirurgicale.

Vedeta a mărturisit că are ochii înlăcrimați atunci când se uită la fiul ei care tocmai a fost operat de polipi.

„Offf imaginea asta mă rupe în bucăți… Stau lângă el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat… După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus Bye polipilor”, a spus Lili pe Instagram, unde a postat și o fotografie cu TJ pe patul de spital.

Citește și: Reacția lui Jojo, după ce Lili Sandu a mărturisit că a plâns atunci când i-a suflat rolul la castingul pentru „Clanul”

„Pare o operație ușoară, doar că atunci când este vorba de copilul tău și ți-l imaginezi inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial preț de 1 oră, ehh se schimbă treaba”, a precizat Lili Sandu.

„Astăzi m-am rugat pentru fiul meu și pentru toți ceilalți fii și fiice care sunt în spitale și pentru părinții lor… Acum am înțeles cum e și e al naibii de greu”, a dezvăluit prezentatoarea de televiziune.

Citește și: Exclusiv. Secretul relației dintre Lili Sandu și Silviu Țolu, iubitul cu 12 ani mai tânăr: “Să nu faci rabat de la timpul în doi”

Prezentatoarea a suferit de depresie după nașterea lui TJ

Lili Sandu și soțul ei, Silviu Țolu au devenit părinți în urmă cu doi ani, iar prezentatoarea a trecut printr-o depresie după naștere.

Deși și-a dorit foarte mult acest copil, Lili Sandu a dezvăluit că, după ce a născut, a intrat în depresie.

Citește și: Fiul lui Lili Sandu, pentru prima dată la TV. Thomas și logodnicul vedetei, surpriză în direct pentru prezantatoarea PRO TV

Citește și: Motivul pentru care Lili Sandu și Silviu Țolu nu se căsătoresc

„Stările de anxietate în maternitate pe mine nu m-au olcoit. Greutățile și problemele pe care le-am simțit sunt universal valabile pentru orice femeie la primul copil. La al doilea, deja știi să-ți manageriezi acele trăiri și caruselul ăla de emoții. La început, nu știi ce să faci că n-are alte instrucțiuni copilul când vine pe lume”, a povestit prezentatoarea pentru Click.

„Practic, simțeam că mi-am pierdut cumva identitatea. Mi-era și rușine să vorbesc la început despre asta. Adică, ce o să zică lumea că ți-ai dorit un copil și acum vii să te plângi? Nu am avut timp, mă spălam pe cap odată la două săptămâni”, a precizat Lili Sandu.

Întrebată dacă își mai dorește copii, vedeta a răspuns: „Am peste 40 de ani, nu cred că mai pot să mai fac un copil”.

Pe de altă parte, Silviu Țolu a mărturisit că i-ar plăcea să mai aibă o fetiță.

„Au fost gândurile acestea, îți dai seama. (n.r. că și-ar dori o fetiță). Cred că mi-ar mai plăcea un copil, dar în acest moment este destul de dificil și încercăm să gestionăm cum putem, mai ales având în vedere ce face Lili, ce fac eu. Cred că ar fi destul de dificil să avem acum încă un copil, dar, nu știu, așa ca idee, mi-ar plăcea”, a dezvăluit soțul lui Lili Sandu pentru Ego.ro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lili Sandu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter