Tom Cruise va filma la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. NASA se anunță încântată de colaborare

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:05

Îndrăgitul actor Tom Cruise, în vârstă de 57 de ani, are de gând să filmeze o peliculă din spaţiu, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). Pelicula va fi realizată în colaborare cu agenţia spaţială americană NASA care s-a declarat încântată de intenția actorului.

„NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale! Avem nevoie de media populare pentru a inspira o nouă generaţie de ingineri şi oameni de ştiinţă, pentru ca planurile ambiţioase ale NASA să devină o realitate”, a transmis într-o postare pe Twitter, Jim Bridenstine, administratorul agenției NASA.

Momentan nu se știe cine va produce acest film, dar cu siguranță el nu va face parte din seria „Mission: Impossible”, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Tom Cruise îi interzice lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

Filmările la „Mission: Impossible 7” din Italia, cu Tom Cruise în rol principal, au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus.

Tot din cauza pandemiei au fost amânate și celelalte două filme din franciza „Mission: Impossible”, primul urmând să ajungă pe marile ecrane la sfârşitul anului 2021, iar cel de-al doilea, la sfârşitul anului 2022.

Lansarea în cinematografe a continuării peliculei „Top Gun”, cu Tom Cruise în rol principal, va avea loc în luna decembrie.

sursa foto – Facebook, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter